Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Bardzo zadowolony z tego RC! Bardzo dobra jakość za pieniądze! Szybka wysyłka z USA. Dodałem kilka modów, żeby było moje. Ale poważnie, to przegapisz, jeśli nie dodasz tego do swojej kolekcji!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo szybki i w idealnym stanie!!??? Ale problem, że samochód czasem przyspiesza, to jest normalne czy coś złego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    To całkiem niezła ciężarówka. Spróbuję, jak naładuję baterię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Niezła ciężarówka dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Fajna ciężarówka, ciało jest piękne, jest ładne i ciężkie mnóstwo metalowych części!! Kierowanie jest schludne, ale trudne do utrzymania regulacji z przodu i z tyłu oraz są niezależne i złożone. Kierowanie trybem wieloosobowym jest naprawdę fajne, jak zmiana na przekładni lotu 3... transmisja jest jednak neutralna, więc zakładam, że wymaga tylko regulacji połączeń, więc nic wielkiego. Dodałem moduł dźwiękowy do ciężarówki i mam zestaw świateł, które zamówiłem z „Wish", które będą zainstalowane następne. Jestem bardzo zadowolony ogólnie! Absolutnie niesamowity wygląd skali. Potrzebuje większych opon... tylko mówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Odebrałem ciężarówkę z minimalnymi uszkodzeniami , brakowało jednego tylnego światła, ale miałem zapasową dla mojego 407, więc , wygląda na to, że działa dobrze, jak na razie nie mam żadnych skarg do zgłoszenia. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Marzenie klonów Tamiya spełniło się wraz z klonem Bruisera, który kupiłem w zeszłym roku. Zamówię kolejny i 1/5 Rovena wkrótce! Proszę sklonować Avante, Clodbuster, Juggernault i The Fox.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To nie do wiary, jak dobrze HG robi je, biorąc pod uwagę cenę w porównaniu z modelem Tamiya. Tamiya musi przemyśleć ich ceny. Nawet części zamienne są o jedną trzecią ceny Tamiyas'. Mam dość ich „poza zasięgiem" cen. Dobra robota HG... Rozwijaj ich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Wygląda na to, że jest to dokładny klon Toyoty podnośnika Tamiya High. Opakowania, w tym części ręczne i zamienne są najwyższej klasy. Niektóre wyrywanie może być wymagane do dokręcania śrub i naprawiania błędów montażowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Samochód jest bardzo dobry dla pieniędzy, które go kupiłem i jest dokładnie to, co pokazuje zdjęcie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 254
    • Ft45 799
    • Ft4 948
    • Ft35 896
    • Ft48 584
    • Ft7 734
    • Ft36 824
    • Ft34 039
    • Ft28 468
    • Ft11 231