Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Bardzo zadowolony z tego RC! Bardzo dobra jakość za pieniądze! Szybka wysyłka z USA. Dodałem kilka modów, żeby było moje. Ale poważnie, to przegapisz, jeśli nie dodasz tego do swojej kolekcji!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    To całkiem niezła ciężarówka. Spróbuję, jak naładuję baterię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Ładny model, szybka dostawa. Szkoda, uszkodzono lewe tylne koło i pękły części mocowania kół, a także pękły tylne zderzaki. Opakowanie było nieuszkodzone. Słaba manipulacja podczas montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo szybki i w idealnym stanie!!??? Ale problem, że samochód czasem przyspiesza, to jest normalne czy coś złego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Niezła ciężarówka dla pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Świetna ciężarówka!!!! Przybył w dobrym stanie i wygląda great!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Mam 2 HG P409, pierwszy jest ze złamanym prawym kłykciem. Mój drugi był idealny, żadnych problemów. I przyszło tydzień po zamówieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Marzenie klonów Tamiya spełniło się wraz z klonem Bruisera, który kupiłem w zeszłym roku. Zamówię kolejny i 1/5 Rovena wkrótce! Proszę sklonować Avante, Clodbuster, Juggernault i The Fox.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Fajna ciężarówka, ciało jest piękne, jest ładne i ciężkie mnóstwo metalowych części!! Kierowanie jest schludne, ale trudne do utrzymania regulacji z przodu i z tyłu oraz są niezależne i złożone. Kierowanie trybem wieloosobowym jest naprawdę fajne, jak zmiana na przekładni lotu 3... transmisja jest jednak neutralna, więc zakładam, że wymaga tylko regulacji połączeń, więc nic wielkiego. Dodałem moduł dźwiękowy do ciężarówki i mam zestaw świateł, które zamówiłem z „Wish", które będą zainstalowane następne. Jestem bardzo zadowolony ogólnie! Absolutnie niesamowity wygląd skali. Potrzebuje większych opon... tylko mówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Ładnie wygląda ciężarówka za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$143.99
    • US$15.99
    • US$60.99
    • US$22.99
    • US$108.99
    • US$151.99
    • US$114.99
    • US$122.99
    • US$469.99