Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Właśnie otrzymałem mój pierwszy wojskowy Humvee HG M1025, to coś jest bliskie i drogie mojemu sercu. Przypomniało mi to czasy służby dla kraju w Korpusie Marines! Szczegóły tego pojazdu wojskowego jest absolutnie niesamowite, nie mogę się doczekać zakupu wielu więcej tych pojazdów w najbliższej przyszłości. Polecam te zabawki dla dużych chłopców każdemu, kto służył swojemu krajowi. Oorah Semper Fi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Odpowiada opisowi. Świetny produkt. Może kupię drugi. Logistyka nie była dobra. 1. Zamówienie stracone na lotnisku. Otrzymałem pieniądze. 2. Spokój na celnikach. Otrzymałem pieniądze. 3. Zamówienie za dwa tygodnie. Jestem bardzo zadowolony. Super obsługa klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Tudo ok!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy! Kupiłbym ten wspaniały pojazd w każdej chwili. Jestem absolutnie zachwycony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zamówienie przyszło za 18 dni. Dostawa była z USA. Humvee przyszedł bez uszkodzeń, pudło jest całe! Przyznać się był zaskoczony, kupiony ze strachu w tym sklepie (prawdopodobnie dlatego, że w pierwszym)! Tylko, że kod namierzający nie jest jasny! I taka szczęśliwa ze wszystkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dla tych, którzy uważają, że jest drogi, mogę powiedzieć, że jest wart swojej ceny. Wygląda dobrze, wydajność dobra, żadnych problemów. Tor i tracé idealne do przyjazdu Holandii, nagle mówi, że to dzisiaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych i razem RC, który kupiłem lub zbudowałem w ciągu 15 lat. Będę robić film na ten temat w nadchodzących tygodniach, kiedy będę pracować z Traxxas. Dziękuję WIL White

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    To mój drugi Humvee i kocham ich oboje... Świetna jakość, bardzo szczegółowa. Brak brakujących lub połamanych części, uczciwa cena.... dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Dźwięk przestał działać, gdy go podkręciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Goods received in excellent condition. Thank-you for fast service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$356.99
    • US$413.99
    • US$609.99
    • US$31.99
    • US$73.99
    • US$349.99
    • US$318.77
    • US$103.99
    • US$123.43
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$108.99
    • US$60.99
    • US$51.99
    • US$125.99
    • US$115.99