Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Na początku byłem trochę sceptyczny co do tego humvee, nawet po obejrzeniu ponad stu recenzji, by uzasadnić pociągnięcie za spust samochodu, o którym naprawdę nic nie wiem. Po ukąszeniu kuli zdecydowałem „Co do cholery dlaczego nie" tak się cieszę. To jest naprawdę dobre, by być prawdziwe, ale naprawdę dostajesz więcej niż to, za co płacisz. Skrzynka, w której to wysyłają, jest idealną walizką do przenoszenia. Przyprowadziłem go do sklepu hobbystycznego, a to doskonały początek rozmowy. Nie jest to samochód typu codziennego RC można zobaczyć w sklepie hobby, więc każdy jest zawsze podekscytowany, aby zobaczyć ten pojazd. Ogólnie daję 5 z 5

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Świetna produkcja z naprawdę wysokim poziomem odwzorowania elementów. Większość materiału to żelazo, ale także plastik jest naprawdę dobrej jakości. Elektronika jak elektronika, rtr do wymiany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Jestem pełen entuzjazmu! Mam nawet wersję z czarną ramą dostarczone:). Krótkie informacje dla wszystkich pełzaczy: - Dopilnuj, aby ograniczył się stop dla kierownicy, w przeciwnym razie plastikowa ramka serwo jest wystarczająca dla ciebie w dłuższej perspektywie. Ograniczyłam je do 70%. - Pochłaniacze wstrząsowe są natłuszczone i nie wypełnione olejem. Wyczyściłem je i wypełniłem olejem silikonowym! - Wbudowana elektronika, a także silnik nie ma żadnych oznak, że są wodoszczelne. Zamieniłem oba dla bezpieczeństwa. Jeśli chcesz również zmienić silnik, zamów bieg dla silnika z (jest to łatwiejsze).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Dziękuję Banggood!!! To niesamowite, jak działają. Tak wiele produktów oferują. Potem wysyłają po całym świecie i robić to tak skutecznie jest dla mnie niesamowite. Wielkie kciuki do Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    the electronics are trash but the mechanics on this thing are impressive as hell. well worth the money just for the roller. I put a mamba x system on here with an Amazon special 30kg servo and it will go through literally anything. now my favorite t.v..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Samo opakowanie jest marzeniem;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zapierające dech w piersiach szczegóły! Kocham jedno i drugie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Imponujące detale! Ten RC Humvee zapiera dech w piersiach! Cieszę się tym dwa razy z moim Bronco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Niesamowita jakość! Niestety brakuje wtyczki, ale zatkał różnicę samo-robioną gumową wtyczką, do której nie ma brudu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Świetny model świetna cena i doskonałe szczegóły skali polecam wszystkim dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft153 223
    • Ft167 877
    • Ft130 287
    • Ft131 880
    • Ft69 443
    • Ft166 921
    • Ft23 124
    • Ft14 650
    • Ft193 043
    • Ft76 451
    • Ft32 439
    • Ft3 182
    • Ft19 429
    • Ft27 393
    • Ft47 143
    • Ft18 155
    • Ft19 747
    • Ft4 775