Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Fits the gmade saw back frame. I took off the shiny bits stripped the chrome and painted the a smoke grey and painted the interior. I used magnetic body mounts. Other then falling off a picnic table and breaking the drivers side mirror it’s holding up well. One thing though put some loctite on the screws that have a nut. I’ve lost one already but that’s my fault.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ciało wygląda niesamowicie, brakuje jednego obiektywu, ale mogę żyć z tą wkurzającą dziurą w masce, ale poza tym wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Excellent details, but the packaging was not appropriate for chromed parts. I received some chrome parts with scratched. And number plate was separated from assembled parts. It's just my opinion, but clear parts are glued and it is not good for painting...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Zakupiłem dla mojego gen8 nie wiedząc, jak dobrze to działa, ale to ja go załatwiłem. Szczegół jest piękny. Ten czarny ma łóżko i taksówkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Świetny do szybkiej i łatwej dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Nigdzie nie stawili bitwy. Jest mniejszy niż 313 mm. To 290 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2019

    aussi beau que le l'avait imaginé. arrivé dans son emballage d'origine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    great looking body, I modified it to fit my SCX10.2. absolutely love it!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Super ładna, twarda skorupa. Pasuje do mojego RGT EX86100 z małą modyfikacją. Dotarł po około 2 tygodniach do Szwecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Ogólnie dobry produkt. Kilka wad wykończeniowych i brakujący plastik. Rozstrzygnięto to z Banggoodem bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$318.77
    • US$189.99
    • US$61.99
    • US$165.15
    • US$81.99
    • US$184.79
    • US$71.60
    • US$83.15
    • US$296.59
    • US$41.57
    • US$34.99
    • US$21.84
    • US$7.49
    • US$10.49
    • US$15.00
    • US$6.39
    • US$85.99
    • US$325.49