Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(445)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(445)
    • 5 Star(421)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Tak zadowolony z ciężarówki, dobrze spakowana i szybko do Estonii. Wszystko wygląda dobrze, jeździ dobrze, nie ma uszkodzeń, ale brakuje jednej wycieraczki i zmiany biegów. Ciężarówka jest super, bardzo szczegółowa i masywna, 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    jest modelem, który potrzebuje pewnych usprawnień, blok różnicowy, kierownicy umieścić absolutnie z przodu, kit kantilever, usunąć wewnętrzne tworzywa, zablokować transmisję na 4wd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Ładna szybka dostawa na święta, ale w samochodzie brakowało przedniego grilla. Banggood zostali powiadomieni i powiedzieli, że wkrótce się skontaktują. Mam nadzieję, że to rozwiążemy przed świętami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    schönes Fahrzeug, bin mit den Fahreigenschaften soweit zufrieden. Getriebe schaltet, die Gänge funktionieren. einzig der Lenkservo ist zu schwach und die Einbauposition nicht die idealste, das kann man aber leicht ändern. was die Option angeht hat man hier viele Möglichkeiten um das Fahrzeug nach seinen Vorstellungen zu gestalten. für Fans des Originals eine gute Alternative.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Produkt jest świetny, jeśli miałbym powiedzieć coś negatywnego to byłoby ładowarka ma wtyczkę euro i nie ma amerykańską, więc technicznie nie ma problemów. Jestem całkowicie zadowolony, dziękuję Banggood, polecam używać Banggood niesamowite.oh i jeśli nie masz numeru śledzenia nie ma problemu, ale dostać się na stronie czat i poprosić o numer namierzania i w kilka minut podają numer,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Zamówiona z magazynu i była szybka dostawa. Wygląda świetnie i nie mogę się doczekać, aż go zmodyfikuję i ulepszymy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Oprócz wstrząsów, które wyciekły olej na wszystko w pudełku, i etykiety baterii, która jest kłamstwem (2x 18650 akumulatorów Li-ion wewnątrz twardej obudowy), ta podróbka Bruisera była jak oczekiwano i bardzo dobra. Zrobiłem kilka rzeczy, żeby to poprawić: Zastąpiłem tylne dolne linki odpowiednimi linkami z mojej skrzynki narzędzi, Zastąpił serwo mocniejszymi wodoodpornymi, umieścić w gumowych łożyskach szczelnych w całości i Zablokowałem dyferencje. Zainstalowano WP-1060 ESC z lepszym BEC. Wątek nałożony na cały. czy 3d wydrukuje przednie oprawę serwerową i adaptery hex, przebudować wstrząsy przy użyciu taśmy hydraulicznej na każdym końcu i bardzo minimalny krzemowy olejek do wstrząsów wewnątrz, usunąć liść z każdego końca, oraz Jestem w procesie opuszczania ciała, aby uzyskać bardziej skali wygląd. Kolejne mniejsze opony, potem farba i światła i gotowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Musisz naprawić wyciek oleju i ustawić kierownicę z przodu, bo długie połączenie sprawia, że jest bardzo niechlujne. Serwo transmisyjne pracuje stale, jeśli wybierzesz coś innego niż prędkość środkowa. Myślę, że nie potrwają długo... Chyba musimy to jakoś skalibrować, ale nie mogłem wymyślić, jak to zrobić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 505
    • Ft14 458
    • Ft105 310
    • Ft59 825
    • Ft14 247
    • Ft102 697
    • Ft30 071
    • Ft76 782
    • Ft60 625
    • Ft74 021
    • Ft6 396
    • Ft16 314
    • Ft5 116
    • Ft32 579
    • Ft5 116
    • Ft3 196
    • Ft18 553
    • Ft115 494