Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(483)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(483)
    • 5 Star(454)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Tak zadowolony z ciężarówki, dobrze spakowana i szybko do Estonii. Wszystko wygląda dobrze, jeździ dobrze, nie ma uszkodzeń, ale brakuje jednej wycieraczki i zmiany biegów. Ciężarówka jest super, bardzo szczegółowa i masywna, 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Przybyli wcześniej niż planowano. Przesyłka dotarła w idealnym stanie. Przedmiot jest dokładnie taki, jak opisano. Jestem zadowolony z zakupu. Sugerowałbym to wszystkim. Doskonały model, dobrej jakości klon, dobrze zmontowany i gotowy do pracy, ogólnie dobra jakość materiału z dużym potencjałem do dostosowywania i modyfikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Jestem bardzo zadowolony, wspaniały pojazd. Niestety, są pewne uszkodzenia, ale jestem przekonany, że znajdziemy rozwiązanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Jestem pod wrażeniem jakości HG P407, ma kilka drobnych dziwactw, ale nic, czego nie naprawią części po rynku. Całkiem niezła zabawa prosto z pudełka! Do mojego domu też szybko dotarła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Wysłany do Kanady dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Świetny samochód, wymaga dużo dostosowania! Kiedy ją zagram, wrócę z konkretną recenzją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Wygląda świetnie i szybka wysyłka nie może się doczekać, aby go uruchomić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    It’s a great truck for the price! You will like how scale it is.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    otrzymał kilka dni późno, ale pakiet jest nienaruszony i tak jest hgp407 wielki ciężarówka będzie klonowanie jako oryginalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$488.99
    • US$532.99
    • US$40.99
    • US$78.99
    • US$115.49
    • US$113.99
    • US$128.49
    • US$63.90
    • US$576.33
    • US$520.99
    • US$50.99
    • US$50.99
    • US$285.19
    • US$56.99
    • US$469.99
    • US$61.99
    • US$105.99
    • US$459.99