Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2022

    Product came with no damage. It is as Described by the seller. Controller works perfectly. Fast delivery. Highly recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Sehr schönes und gut verarbeitetes Boot. Es ist sehr detailreich und lässt sich auch sehr angenehm fahren. Auch bei niedriger Geschwindigkeit kann man es gut steuern. Nur der 4500 akku hat 2500mah ;(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    ZUBR-CLASS LCAC: Absolutnie niesamowite! Klasa Zubr (Projekt 1232.2, nazwa NATO „Pomornik") – radziecki samolot powietrzny zaprojektowany w 1988 roku i pozostaje w służbie w rosyjskiej marynarki wojennej. Ta klasa poduszkowca wojskowego jest największym na świecie, ze standardowym wyporem pełnym 555 ton. Poduszkowiec RC jest prawdopodobnie jedynym modelem tego typu na rynku. Jest to naprawdę dobrze zrobione z bardzo ładnymi detalami, dla prawdziwych entuzjastów modelowania. Spódnica jest w prawdziwej gumie, a system operacyjny jest jak prawdziwy poduszkowiec, z dmuchawami itp. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, a mój syn ma dużo zabawy jeżdżąc nim na wszystkich rodzajach powierzchni! Niezawodny sprzedawca i szybka wysyłka. Polecane! (pol.)! Skala 1:110 (ang.) Długość: 50,5 Cm. Szerokość: 21 Cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Dostałem to dzisiaj i na pewno wygląda pięknie. Po prostu doskonały model. Jeździłem nim po podłodze w drewnie, wrzuciłem do basenu, i tam też jeździło dobrze. Nie poszło za dobrze na moim pokładzie, ale ma żwir jak beton, więc może za mało udźwigu. Jest ciężki w wodzie, dzięki baterii z przodu. Byłoby o wiele lepiej, gdyby akumulator był w środku, więc nie zanurzał się w wodzie tak dużo jazdy do przodu (co przyspieszyłoby to również). Ponadto, kiedy obracasz się ostro, trochę się zanurza, ale nadal unosi się dobrze i tak dalej, jasne, że wciąż unosi się w wodzie vs unosi się na poduszce powietrza. Moja płyta antenowa była trochę wygięta, jak jej mały plastik, nie twardszy kawałek pionowej części, ale ok, to nie jest model, ale wygląda świetnie i jestem z niego w 100% zadowolona. Byłoby fajnie dodać do niego kilka diod LED. A wtyczka jest europejska, więc będziesz potrzebował adaptera za 2 dolary, jeśli jesteś w USA, aby go naładować. Nie korzystałem z obsługi klienta, więc nie wiem, dlaczego jestem zmuszony to ocenić. Paczka została wysłana dobrze i komunikacja zapewnia w całym, aby dać mi znać namierzanie # i takie tam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Wszyscy najlepsi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Superbe prestation

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Świetna rola!!! Jest naprawdę fajnie!!! I super szybka dostawa!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Bardzo długo trwało, zanim go dostarczyłem. A silnik nie porusza się z kierownicą. To jest silnik kierownicy całkowicie na zewnątrz po prawej stronie. Mam nadzieję, że jakoś to naprawię. Inaczej, łódź jest świetna. Jednak z pewnością potrzebujesz trochę praktyki, dopóki nie będziesz mógł prowadzić go idealnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Super Teil, macht riesig Spaß und hat guten Power

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Dziękuję za szybkość wysyłki. Zgodny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$103.81
    • US$166.31
    • US$235.99
    • US$12.99
    • US$145.99
    • US$150.49
    • US$135.99
    • US$99.99
    • US$170.93
    • US$18.99
    • US$68.99
    • US$40.99
    • US$29.99
    • US$195.18
    • US$60.99
    • US$8.69
    • US$15.00