Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Jestem zdumiony szczegółami w tym silniku, jego ogromny!! Lol po prostu życzę sobie, żeby ta firma zrobiła międzycoolerową rurę i chłodnicę, żeby dokończyć projekt. Jestem bardzo zadowolony!!! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Mam dziś mój silnik w skali 1:12... Wcześniej obiecał tak bardzo szczęśliwy, silnik jest zrobiony z metalu i bardzo dobrze szczegółowy, pum 1/12 po prostu zasługuje na to dzieło sztuki pod motorowerem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Kocham to warte każdego centa dobrze zrobionego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Łał Zacznę od tego, że nie jestem facetem od diesli, ale na następne rysowanie. Chcę coś zrobić w starej ciężarówce typu wojskowego, więc postanowiłem sprawdzić silnik Diesla w skali Trasped 1/12 Wow, to jest większe niż oczekiwałam, że detal jest ładny więc pomyślałam, że podzielę się tym z wami Siedzi obok wentylatora silnika w skali 1/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Szczerze, za duży za 1/14. Jednak z pewnymi modyfikacjami jest to możliwe i wygląda warte pieniędzy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Teraz pracujemy nad tym trochę estetycznie, żeby dostosować go do mojego projektu 🔝🔝🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    W pudełku była tylko jedna złamana, luźna część. Po dalszej kontroli wentylator miał silne zachwianie, piasta pękła. Naprawiłem i pokręciłem piasty, i przykleiłem uszkodzoną część. Ładny model, szkoda, że nie wiedzą, jak go zapakować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobre relacje ze sprzedającym, bo nie ma problemu. Bardzo dobra jakość, ładny design i dobre wykończenie. Bardzo dobre szczegóły niesamowitego realizmu. Prawidłowy opis w odniesieniu do strony. Bardzo atrakcyjna cena Szybka dostawa. Studnia - pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Doskonały produkt ze wszystkimi szczegółami tj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 651
    • Ft56 531
    • Ft5 458
    • Ft99 416
    • Ft163 010
    • Ft12 013
    • Ft8 737
    • Ft68 734
    • Ft16 021
    • Ft19 662
    • Ft11 379
    • Ft2 519
    • Ft5 672
    • Ft4 503
    • Ft62 746
    • Ft3 150
    • Ft9 929
    • Ft2 545