Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Jeśli masz skuter z tylną obudową powinieneś zamówić rozmiar 4xl, jest wystarczająco duży, aby pokryć wszystkie motocykle. Jest cienki materiał, ale działa dobrze. Ponadto miał kilka dziur, aby umieścić blokadę opon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Odpowiedni rozmiar dla mojego Tomasa APN 6S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Witam dzisiaj dotarłem do wodoodpornej pokrywy roweru przybył dobrze i szybko przychodzi do torby, aby utrzymać go lepiej.... dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Très légère, la couverture est très enveloppante. J'ai pris le modèle 4XL pour une Harley sporster 883, c'est juste un petit peu grand. Les coutures sont propres. Donc satisfait

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    excellent quality, 4xl almost too big for LTR450 but still a good fit and great product, xl would be nice for average offroad and motorcycle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Kocham to i to jest prawdziwe. Im z Malezji chce podziękować sprzedawcy nadawcy i NINJI Van i NINJI jeźdźcom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dostajesz to, za co zapłaciłeś! Jedna rzecz na korzyść jest taka, że jest bardzo lekki i składa się starannie, łatwo nosić ze sobą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ładny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Jeszcze nie próbowałem. Ale czuję się trochę chuda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 102
    • Ft15 606
    • Ft11 465
    • Ft15 606
    • Ft45 869
    • Ft10 828
    • Ft16 562
    • Ft6 368
    • Ft2 940
    • Ft12 739