Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Dobrą i piękną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Thanks for your service. Very good quality and very fast delivery!! Thank you!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Loved this Hero pen. Built quality is superb. And for the price we pay, the quality is very very very very very good. It is elegant. Loved this pen. Honestly an earlier Brio I bought now looks expensive when compared to this Hero. This is not a cartridge pen. Using a plunger that operates on screw system, filling ink is a breeze. Not messy at all. Hero pen lives up to its name and exceeds customer delight. Highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    Reminds me of my Cross Century II. Excellent finish. The section is patterned hard rubber to assist in getting a secure grip. Golden nib and golden trim. Wrote smoothly without any tuning.The nib feels like my Cross Century II.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Piękna, na pewno warta tego, co kosztuje, ma też konwerter. Przybył z Czech zgodnie z planem. Świetny zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Szybka dostawa, element jest dokładnie taki jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Przybył w 10 dni, idealnie, dobrze pisze, rozciągam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Absolutely great looking, beautifully writing, light and well made fountain pen. It is known that the company has many years of experience with stationery. The order was processed and delivered very quickly. Good deal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Niesamowita jakość, jak zawsze z Znak zodiaku. Doskonała równowaga. drobna stalówka nieskraplająca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Przyjąłem, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 645
    • Ft11 888
    • Ft5 762
    • Ft8 645
    • Ft7 564
    • Ft3 240
    • Ft42 582
    • Ft5 566
    • Ft5 762
    • Ft10 086
    • Ft8 514
    • Ft7 203
    • Ft13 034
    • Ft7 203
    • Ft5 566
    • Ft4 681
    • Ft3 600
    • Ft9 824