Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2022

    Całkiem dobry tablet do mojego podstawowego użytku - nawigacja GPS w samochodzie. Jednak granie w gry nie jest tak przyjemna rzeczą - dużo się jąka, bateria nie trwa zbyt długo, nagrzewa się bardzo. Wiem, co kupowałem i w jakim celu -> szczęśliwy. Może jednak nie odpowiadać Twoim potrzebom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Jestem właścicielem Blackview Tab6 i Alldocube Smile 1. Kupcie to, nie te. Te mają ekrany 56Hz, gięcie i dźwięk puste. F1 ma ekran 60+Hz (AIDA64 mówi, że jest 69Hz) i jest zbudowany lepiej niż inne. Umieszczenie karty SD w F1 było bolesne, a jej plecy to magnes na odciski palców... I nadal jest wiele razy lepszy niż wszystkie dotychczas sprzedawane tabletki T310. Headwolf: Jeśli rozważasz wykonanie F1 Pro, pozbądź się „powłoki gumowej", użyj ekranu laminowanego 60Hz, a będziesz miał jeden na wieki. Dodatkowy RAM będzie wisienką na torcie. Teraz jest lepszy niż reszta, ale nadal nie genialny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Świetny produkt, otrzymałem ten tablet szybciej niż się spodziewałem, wydajność ogólnie powyżej średniej i lubię gumową powłokę, byłoby miło, gdyby miał więcej kolorów do wyboru. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Szybka dostawa w ciągu 3 dni od CZ. Wszystko jest w porządku, tablet działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RCSVIP3
    IT
    06/07/2022

    Wspanialy produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    思っていたより早く手元に届きました

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    SUPER TABLET...Skreen, dźwięk, ciągłość w grach, pragną więcej brytyjki i wsparcia BARDZO DOBRY GŁOWA!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Bardzo przydatne urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2022

    Dzięki. tablet działa bardzo dobrze! pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Nie jestem jeszcze rozczarowany moim zakupem. To nie pierwszy raz, kiedy kupuję na tej stronie i wszystko jest w porządku. Ale tym razem tablet został dostarczony w ciągu zaledwie 7 dni z Chin do Kanady, byłem zaskoczony, że otrzymałem go tak szybko. Nie jestem specjalistą od komputerów i nie gram w gry na tym tablecie. Reaguje bardzo dobrze na użycie, które z nim robię. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Gdzie mogę znaleźć pokrowiec ochronny na tę tabletkę? Tobi, to jest to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$269.99
    • US$699.99
    • US$249.99
    • US$289.99
    • US$109.99
    • US$439.99
    • US$189.99
    • US$194.99
    • US$129.99
    • US$194.99
    • US$204.99
    • US$99.99
    • US$219.99
    • US$154.99
    • US$179.99
    • US$104.99
    • US$289.99