Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Perfekcyjne dzięki BG! To jest nowa partia tx5s. 1 markowe HDzero (zamiast bajtu Shark), bez adaptera i kondensatora w pakiecie jak w pakiecie SharkByte, ale zamiast naklejki HDzero/Divimath :p Nie zapomnij zabezpieczyć złączy mipi i ipex, aby uniknąć uszkodzeń w przypadku awarii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Znakomity bangood jak zawsze!!! To nowa partia z chipem Toshiba

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Podłączony od 10 V (dla DJI), diody LED nie są oświetlone, zasilanie nie wychodzi, płyta jest zimna, ale błysk.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Bardzo dobry VTX (ang.). Wersja SharkByte została dostarczona z adapterem do wzorów montażowych 20x20 i 30x30. W przeciwnym razie kocham czynnik formy i te deski służyły mi do tej pory dobrze. Wymagają one jednak odpowiedniego chłodzenia. Położę na nim zlewy i wsadzę do większego. Bardzo zadowolony z HDZero i nie mogę się doczekać rzeczy, które nadejdą...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Obiecując to wszystko. Spróbuję i kupię każdy z genów HD Zero. Wydaje mi się, że to powinno być wspierane. I tylko ceny spadają, zmiana byłaby o wiele szybsza dla każdego zaangażowanego w to hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    bon vtx hdzero moins cher que le race v2! Mais attention il n’y pas de smart audio sur celui ci , alors que le race v2 oui! est ce que ca vaux la différence de prix!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Fshark 印にくらべ、付属品が簡略化されています。リード線のみ。キャパシタなし。サイズ変換プレートなし。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Gdy raz polecisz cyfrowo, nie ma odwrotu. To niesamowite, jak dobrze wygląda system cyfrowy HDZero/SharkByte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Podoba mi się to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$104.99
    • US$16.71
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$31.50
    • US$18.06
    • US$192.04