Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2020

    Idealnie, byłem sceptyczny, gdybym przyjechał do Meksyku, pierwszy raz kupuję w aplikacji, produkt dotarł dobrze zapakowany, doskonała obsługa logistyczna, przybyłem tą fetą do drzwi mojego domu i zajęło to tylko dwa tygodnie, aby przyjechać, Jedynym minusem jest to, że popełniłem błąd kupując tylko adapter, a chciałem tylko ekran, ale mój błąd haha, Piszę to dla niedoświadczonych kupców rozpoczynających się w tym świecie, którzy bardzo dobrze patrzą na produkt, który mają zamiar zamówić przy wyborze opcji, pozdrowienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LMPVIP5
    PT
    05/11/2020

    OK dla Malinowa 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Chciałem typ D z adapterem HDMI do microHDMI dla malinowego pi 4B. Nie mogę nawet sprawdzić, czy ekran działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Kupiłem dwa takie. Przysięgam, że kliknąłem na opcję z ekranem i złączem. Nie miałem. Miałem inne zamówienie, zrobiłem to samo, i w obu przypadkach (jeden wciąż czeka na przedmiot do wysyłki) zamówił tylko złącza... Więc nie mogę rozmawiać z jakością ekranu. Złącza wyglądają dobrze. Mam tylko jednego PI 4 RASP, który jest obecnie podłączony do 7" ekranu. Więc jeśli muszę uruchomić kabel, mogę użyć do tego złącza. Mam dodatkowy, jeśli się zepsuje, z kolejnymi... Zawsze należy pamiętać, że przed kliknięciem wybierz poprawną opcję Dodaj do koszyka... Lekcja wyciągnięta. Pewnie nie, to się powtórzy... Ale i tak, dobra umowa. Jeśli potrzebujesz tego złącza, jest idealne do tworzenia kompaktowego wyświetlacza &.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zgodnie z opisem, ten zestaw D pasuje do malinowego pi4B. Jeśli masz podwójną obudowę wentylatora, musisz pójść na kompromis. Pakowane dobrze i dobrej jakości,wytwarzanie i lutowanie wygląda dobrze.Mogę polecić ten produkt.Dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    To mój ulubiony mały, malinowy ekran Pi. Doskonały obraz, bardziej wytrzymały design niż niektóre podobne- prace polecam bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Nie otrzymałem ekranu tylko adapter, zgodnie z artykułem ma to być ekran, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Warte pieniędzy, na pewno następnym razem kupię większy ekran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Prace produktowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Ładne dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 558
    • Ft16 021
    • Ft20 652
    • Ft3 200
    • Ft38 692
    • Ft2 134
    • Ft9 968
    • Ft5 337
    • Ft9 968
    • Ft36 996
    • Ft43 086
    • Ft6 056
    • Ft7 832
    • Ft8 898
    • Ft29 781
    • Ft6 407
    • Ft7 474
    • Ft2 769