Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Aparat typu ogólnego, jest bardzo mały, początkowo mój zespół go nie rozpoznał, wkrótce po już rozpoznaniu, działa w tej chwili dobrze, jest dobry dla swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Dobry aparat i ma dobry format do adaptacji komputera i strzelania pręta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Naprawdę dobry aparat, hi jakości i wtyka i odtwarzanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wygląda dobrze, lepiej niż to, co miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Dobrej jakości, Używam do spotkań przez Google Meet i catering super dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Dobrej jakości aparat, podłączyć i odtwarzać na linux, mikrofon jest bardzo czuły. Lubię manualną ostrość. Daje bardzo ostry obraz w zasięgu ok. 1 m i może być dopasowany do odpowiedniego zakresu odległości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przybyło dobrze zapakowane i przybyło bardzo szybko. Opublikowano go w Chinach w dniu 09/21 i dotarł dziś, 05/10. Dokładnie 14 dni. Jestem bardzo zadowolony z jakości produktu, z ceny, z szybkością sklepu podczas wysyłki i bardzo zaskoczony czasem poczty. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Produkty pasują do opisu. Czas przybycia był powolny - prawie 2 miesiące po wysyłce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo szybka dostawa. Świetny produkt, kamera z idealnym obrazem i czystym dźwiękiem. Pokażę wam wszystko. Gratulacje, jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    To prosty aparat, który nie oferuje niczego zbyt wiele, nawet za wartość, więc nie oczekuj zbyt wiele. W każdym razie, cena jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$81.99
    • US$159.99
    • US$49.99
    • US$44.99
    • US$129.99
    • US$207.99
    • US$144.99
    • US$81.99
    • US$31.99
    • US$12.99
    • US$191.99
    • US$33.99
    • US$28.88
    • US$66.66
    • US$33.33
    • US$24.99
    • US$99.99
    • US$9.69