Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    Aparat jest OK, jest mały, może się obracać (co jest niezwykłe w tanich aparatach), obraz jest całkiem dobry, biorąc pod uwagę zakres cenowy. Ma rzeczywiście 3,5 mm audio Jack, który musi być podłączony do wejścia mikrofonu, to nie jest nigdzie opisane i byłem trochę zaskoczony. Uwaga, to może być czasami problem. Działa świetnie w Debian Linux, nie potrzeba specjalnych sterowników. Moja kamera przyjechała do mnie prawie dwa i pół miesiąca, zamówiła 29 listopada, wysłana 01 grudnia... Listonosz zostawił wiadomość 09 lutego 2021 i oto jest. Cieszę się, że w końcu dotarł, ale chciałbym mieć wybór śledzonej paczki ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dobra jakość obrazu za swoją cenę, ma znaczną wagę i nie czuje się tani, jak mogłoby się wydawać:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Nieźle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Wszystko jest w porządku. Urządzenie działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Podoba mi się, że produkt przyszedł w dobrym momencie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo zadowolony! Produkt i usługa spełniają oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Kamera jest dobra, ale mikrofon jest słaby. (System operacyjny: Win7). Kamera posiada 2 kable: jeden do wideo (USB), jeden do dźwięku (jack 3,5 mm). To nie jest praktyczne, jeden kabel (USB dla wideo & również) lepsze rozwiązanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Nie spodziewałem się zbyt wiele za taką cenę. Rozdzielczość jest bardzo podstawowa i w moim przypadku jest mała czarna kropka po prawej stronie filmu...Dźwięk jest akceptowalny, ale nie doskonały... Myślę, że za jego cenę jest po prostu ok! P.S. To zajęło 50 dni, aby przyjechać!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Sprzęt dostarczany szybko i działa dobrze.Ale mikrofon ma tendencję do czatowania hałasu środowiska.Więc polecam używać tego z innych słuchawek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    ok. (z oknami 7; 1280x720; bez kierowcy; kocha mocniejsze światło)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.19
    • US$15.99
    • US$31.89
    • US$28.59
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$30.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$25.29
    • US$27.49
    • US$19.79
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$18.69
    • US$41.57