Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(364)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(364)
    • 5 Star(345)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-25 11:37:31

    hi i have recive my order but ther is a problem the connecting cable you send is american and i am in Europe i can not plug the device you should send me the european power cable i have my address mention with you in FINLAND

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-14 16:40:57

    Item as described. Recommended

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-23 05:04:06

    Καλή ποιότητα εύκολη χρήση Δεν είναι πολύ Καλή Στην νύχτα

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-07 17:29:39

    Llegaron antes de lo prometido. Ahora no traen más el cable USB que permitía alimentarla desde la PC, obligando a usar sólo la fuente provista. El embalaje llegó roto y muy golpeado (ver fotos)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-09 19:26:05

    el producto llegó en muy mal estado, la cámara llegó bien pero en cuestión de seguridad del paquete no es la correcta, una buena cámara buena resolución.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-06 08:23:10

    Chegou rápido :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-15 18:16:35

    Produto de boa qualidade. Fácil de instalar e utilizar. Muito boa qualidade de imagem. Excelente...Recomendo.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-09 10:41:27

    камера неисправна !!! не запустилась, даже не пикнула. Кнопка "сброс" не помогает. Вот такой товар.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 46  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>