Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Do Serbii przybył w 2 tygodniu. Produkt wygląda w porządku. Wygląda na to, że mierzy wartość poprawną. Testowałem go w biurze i w domu i dostałem nieco inny pomiar, co jest normalne w dwóch różnych miejscach. Mam również błąd ortograficzny na wyświetlaczu, ale nie jest to istotne dla funkcjonalności.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Działa świetnie, ale nie ma instrukcji obsługi i błędnie napisane słowa na wyświetlaczu. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Powolny pomiar, podświetl inny pomiar, który jest normalny dla dwóch różnych miejsc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Przyjechałem na Ukrainę w 2 tygodnie. Myślę, że to w porządku, ale jak się upewnimy, że zeznanie jest poprawne?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Świetny produkt, kilka drobnych błędów ortograficznych na wyświetlaczu. Myślę, że powinno być „ZINTEGROWANE DETEKCJA" zamiast „LNTEGRTED DEECTION" :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    This device does not give reliable results. See the attached image. It would be better to buy a more accurate device. Also there's a calibration button, but it's not clear when/how we should use it. The instructions simply say "Users need to operate cautiously". What does that mean? Like I'm supposed to press the button very slowly and carefully.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Arrived swiftly and works perfectly. A nice, neat little box that measures and monitors different kinds of air pollution. Updates quickly to obvious sources of pollution (smoke) and keeps a record of 24 hour average. This isn't going to upload to clouds and the like, but it is really what I wanted for 24 euros.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo solidny, dobrze zbudowany sprzęt, który wydaje się być dokładny. Ładnie wystrojona i łatwa do odczytania. Wyświetlacz w stylu prędkościomierza pokazuje ogólny stan dobry / zły. Inne recenzje mówiły o „zintegrowanym wykrywaniu" były błędne, ale na jednostce, którą otrzymałem, jest napisane poprawnie. Nie sprawdziłem, jak długo będzie działał pod napięciem, ale planuję utrzymać go podłączony do zasilania domowego. Może być również używany w samochodzie z adapterem do zapalniczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Seems to respond very quickly. Accuracy? Who knows with no 2nd data point to compare to. Simply exhaling near it causes the TVOC count to go up which makes sense. SOMEONE should have done an english spell check before having the face printed though! Oh well, I knew what they meant. ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Przybył na czas, wygląda jak produkt wysokiej jakości. Działa świetnie. Nie wiem, czy podane wartości są prawdziwe, czy nie / jak dokładna ta jednostka miary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$24.99
    • US$45.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$41.99
    • US$10.99
    • US$42.99
    • US$169.99