Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Do Serbii przybył w 2 tygodniu. Produkt wygląda w porządku. Wygląda na to, że mierzy wartość poprawną. Testowałem go w biurze i w domu i dostałem nieco inny pomiar, co jest normalne w dwóch różnych miejscach. Mam również błąd ortograficzny na wyświetlaczu, ale nie jest to istotne dla funkcjonalności.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Działa świetnie, ale nie ma instrukcji obsługi i błędnie napisane słowa na wyświetlaczu. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Powolny pomiar, podświetl inny pomiar, który jest normalny dla dwóch różnych miejsc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Przyjechałem na Ukrainę w 2 tygodnie. Myślę, że to w porządku, ale jak się upewnimy, że zeznanie jest poprawne?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Świetny produkt, kilka drobnych błędów ortograficznych na wyświetlaczu. Myślę, że powinno być „ZINTEGROWANE DETEKCJA" zamiast „LNTEGRTED DEECTION" :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    This device does not give reliable results. See the attached image. It would be better to buy a more accurate device. Also there's a calibration button, but it's not clear when/how we should use it. The instructions simply say "Users need to operate cautiously". What does that mean? Like I'm supposed to press the button very slowly and carefully.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo solidny, dobrze zbudowany sprzęt, który wydaje się być dokładny. Ładnie wystrojona i łatwa do odczytania. Wyświetlacz w stylu prędkościomierza pokazuje ogólny stan dobry / zły. Inne recenzje mówiły o „zintegrowanym wykrywaniu" były błędne, ale na jednostce, którą otrzymałem, jest napisane poprawnie. Nie sprawdziłem, jak długo będzie działał pod napięciem, ale planuję utrzymać go podłączony do zasilania domowego. Może być również używany w samochodzie z adapterem do zapalniczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Przybył na czas, wygląda jak produkt wysokiej jakości. Działa świetnie. Nie wiem, czy podane wartości są prawdziwe, czy nie / jak dokładna ta jednostka miary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    W kwestii precyzji nie mam narzędzi do porównania. Musi być włączony co najmniej pół godziny, aby w pełni działał. Nie tak intuicyjny w użyciu. Szkoda, że błąd pisowni na wyświetlaczu, to nie działa tak pięknie i kompletne narzędzie, a z wbudowanym akumulatorem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Jednostka jest solidna i responsywna. Ekran wygląda świetnie. Obsługa jest prosta. Bateria trwa >10h. Tak, istnieje literówka w INTEGRATED (LNTERGROWANE), nie wpływa na funkcjonalność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$115.99
    • US$24.99
    • US$95.99
    • US$64.67
    • US$155.99
    • US$39.99
    • US$35.99
    • US$54.27
    • US$49.99
    • US$40.41
    • US$34.64
    • US$115.99
    • US$21.99
    • US$29.99
    • US$99.99
    • US$34.49
    • US$72.99