Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    04/12/2021

    This is genuinely one of the best RC's I've ever tried! Super quick, durable, handles well and doesn't cost a fortune. What more could you ask for? Full metal transmission a real quality piece of kit. I think this is my new favourite RC! Mega quick delivery from Banggood as usual. I would strongly suggest getting some more batteries because one just isn't enough! 😊 For a full review check out the YouTube link below. https://youtu.be/tIhaf54TEtc

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Fun little truck, feels very fast, looks good, the chassis seems well built. the body is pretty week a couple of small hits and it's cracked up, I may have been unlucky but my other cars have not suffered the same as this, a little let down. Will strip down the shocks as they feel soft and strip the diffs down and pack with grease, as there is a squeak from the truck currently. it's a fun truck and hopefully it's just me with a poor she'll that's cracked in a few places from small hits and also potentially poor build of the shocks and Diffs.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Po około 20 dniach paczka dotarła. Miał niewielkie uszkodzenia na opakowaniu zewnętrznym, ale skrzynia była idealna. HBX 901a to naprawdę udany pojazd, tłumiki oleju, przekładnie metalowe i oczywiście bezszczotkowy silnik. Już zainstalowane oświetlenie LED również wygląda świetnie i jest naprawdę jasne. Skala 1:12 nie jest zbyt mała, ale również nie za duża, idealne do sprawiania, że łąki i drogi gruntowe niebezpieczne. Dla porównania dołączyłem 2 zdjęcia, gdzie 901 znajduje się obok 1:18 HBX 18858. Możliwe są również mniejsze skoki, ale nie należy przesadzać ;) Wszystko jest wliczone z wyjątkiem klucza do pociągnięcia kół (ważne, nie zapomnij) Przydałoby się odkupić drugą baterię. Sama komora baterii jest stosunkowo mała i znacznie ogranicza wybór baterii. Niemniej jednak, świetny pojazd, jasne rekomendacje zakupu. PS: Jeśli po kolejnych rejsach pojawią się jakieś negatywne zmiany, oczywiście dostosuję swoją ocenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Odzyskać za około 2 tygodnie. Jakość w stosunku do ceny. Metalowe komponenty i mocne serwo. Światło jest bardzo jasne. Zalecam natychmiastową zmianę szerszych opon do samochodów ciężarowych. Potrzebuje grubszego oleju wstrząsowego.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Miętowy buggy. Szybko i reagując na działanie pudełka. - To była niezła frajda. Bierze prawy młotek i wraca po więcej! Typowa dobra jakość HBX, która jest często przesada! Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Użyj poniższego adresu URL dla pełnej recenzji: https://youtu.be/tIhaf54TEtc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Ogólnie rzecz biorąc, ta ciężarówka jest naprawdę szybka i zabawna w prowadzeniu! Powłoka trwa tydzień, więc jeśli wskoczysz i wyląduje na dachu, tak jak ja to zrobiłem, skorupa pęknie na pół. Ale możesz kupić rolkową klatkę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    WIELKI!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    very good, this is my second car, bought for spare parts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Mega dużo samochodu za małe pieniądze. Bezpośrednia konwersja z HBX 903 i wykończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Dobry produkt, kocham go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$85.99
    • US$117.99
    • US$98.99
    • US$95.99
    • US$11.54