Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Nienaganne wszystko tam jest, barek dobrze. Ja jestem Aileron. Światła. 4 więcej mocowań ciała z językiem (praktyczne). Naklejki umieścić siebie (jest lepiej). Pt kabel USB 2s do baterii (włączony do ds samochodu wewnątrz 7,4v 1300mha plug Dean)... Od początku to wszystko w 3 tygodnie ma prawie... Szczerze nie rozczarowany i opakowanie niklu ma tak pilot nie jest zły... bardzo ładny RTR (widoczny 150 euro...) tak dobry......... cześć 👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Fantastyczny mały, bezszczotkowany ciężarowiec. Niesamowicie twardy i o wiele szybszy niż się spodziewałem. Zdecydowanie warto dopłacić do tej wersji bez szczotek. Mam to i wersję bezszczotkowego Monster Trucka z 16889. Są prawie identyczne, wstrząsy są dłuższe i bardziej miękkie na potwornej ciężarówce i są umieszczone po drugiej stronie tylnej osi - to jest większe prześwit i więcej kół! Opony mają różne wzory bieżnika, 16889 ma bardziej terenowy styl, a 16890 ma opony nieco bardziej na trasie, ale oba działają świetnie na wszystkich powierzchniach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przesyłka nie była uszkodzona, nie było tam kiedy przyszedł i dostawca wepchnął ją pod mebel werandę, przyszedł na czas i produkt jest tak świetny, że HBX truggy jest super i zabawa zdecydowanie potrzebuje wstrząsów pola naftowego, Zamówiłam je, kiedy zamówiłam ciężarówkę, a oni jeszcze nie przyszli. Wystarczy roztoczyć zamówienie Hbx ciężarówki, jak również, trwały i szybki wystarczająco!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo zadowolony z tego samochodu duża prędkość bardzo wytrzymała to jest właściwie mój drugi, który kupiłem, ale zdecydowanie weź jeden z nich, ale pełne wstrząsy oleju muszą zdecydowanie zwiększyć swoje wstrząsy, kiedy kupujesz ten pojazd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    SG1602 jest taki sam jak ten rc, nic innego nie zmienia obudowy, ale są niesamowite, mogę powiedzieć, że to mój najlepszy samochód, ponieważ nigdy się nie zepsuł. Odwiedź mój kanał@ action: button Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zaskakująco zabawne i szybkie, czas pracy na baterii na 1/2 prędkości ustawienie około 15min. Świetny dla dzieci poniżej 14 roku życia, jak można cofnąć prędkość ustawienia i tempo sterowania, aby mogły nauczyć się obsługiwać ciężarówkę przed bardziej przygody. Standardowe wstrząsy są w porządku, ale uaktualnienie do ropy powoduje skoki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Naprawdę pod wrażeniem tej jakości budowy jest na stojąco syn kocha to i był zaskoczony jak szybko to się stało jak tylko zamówione w zeszły wtorek kupić kolejny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Otrzymał produkt zgodnie z opisem w ciągu 3 tygodni. Nie martw się o zamawianie z Banggood. Ten produkt jak widzę jest dobrze zbudowany. Dobrej jakości wytrzymały plastik. Dobra cena za to, co wydałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wysokiej jakości budowa, nawet jeśli jest to głównie tworzywo sztuczne. Piękny design, mały i waleczny. Dostawa w 5 dni do Rumunii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    To jest niesamowity mały samochód, który uwielbia jeździć na rowerze. Silnik bezszczotkowy jest mały, ale ma uderzenie i jeszcze bardziej ekstremalny na 2s Lipo. To najlepsza zabawa jaką miałem z RC Car od jakiegoś czasu. To jest obowiązkowy element. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 908
    • Ft42 178
    • Ft17 773
    • Ft28 330
    • Ft42 178
    • Ft48 204
    • Ft129 914
    • Ft35 851
    • Ft33 440
    • Ft21 208
    • Ft42 479
    • Ft8 132
    • Ft33 139
    • Ft18 767
    • Ft40 671
    • Ft32 425
    • Ft31 633
    • Ft24 703