Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Zamówiłem pod koniec listopada, przyszedł 1 grudnia- naprawdę niesamowite! Przekracza moje oczekiwania- poszedł ostro na niego i nadal działa jak nowy! Mój Pierwszy Prawdziwy Hobby klasy drift! Naprawdę polecam go przyjaciołom, ❤🔥

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Miałem ten niesamowity RC już od tygodnia i tak dobrze się bawiłem od pierwszej minuty! Bardzo mocne i niezawodne!!Dobrze zaprojektowane i wyprodukowane! Przyszedł wcześniej, że oczekiwane! Wysoce sugerowane!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Najlepszy budżet RC Drift Car, który możesz dostać za swoje pieniądze sprawdź mój przegląd i uaktualnij na YouTube, jeśli lubisz ✌️🏽 😊 THX Bangood (ang.)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Jest wszystkim, o czym marzysz. To maszyna do produkcji uśmiechu. Prowadzić albo oglądać. Ja prowadzę swoje na betonowej podłodze w piwnicy. Opony trzymają się dobrze w tym środowisku. Tylko minusy widziałem: czasami mam niewielkie lagowanie podczas przełączania na wsteczny. Nie wiem, czy to normalne. Nic wielkiego. Polecamy 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Zadowolony z tego modelu innego niż pilot..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Jestem pod wrażeniem, że jeszcze go nie jeździłem idk, jeśli kiedykolwiek będę zajebisty mały samochód dzięki bang dobre! Docenić szybką dostawę i światła w pudełku 🎁😌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Zamówiłem ten mały samochód myśląc, że mogę zostać oszukany, ale przyszedł w wyznaczonym dniu, bardzo dobrze wypróbowany, ale akumulator jest ładowany, ale jak dotąd, nie jestem zadowolony z dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo zabawne, łatwe w obsłudze i z wielką kontrolą. Superszybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo fajny samochód! Wielkie produkty Dziękuję bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Doskonały samochód dla początkujących! Dobrze zapakowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$55.99
    • US$58.99
    • US$13.99
    • US$90.99
    • US$106.99