Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(344)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(344)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    Wspina się z najlepszymi z nich 🤟😎🤘 Oryginalne opony wyglądają Koolio, ale nie chwytają wszystkiego tak dobrze. Nałożyłem kilka ciężarków na koła i dodałem delikatniejsze, krótsze, lepsze chwytanie opon i to naprawdę zrobiło różnicę. Użyłem krótszych opon, by wyrównać ciężary koła, bo ciężary spowolniły prędkość. Silnik nie jest tak silny i miał problemy z podkręceniem obrotów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Ocena ogólna: 8.5/10 Estetyka: 7,5/10 Rozkład wagowy: 9/10 Opony: 5/10 Zawieszenie: 9/10 Hamulec silnika:10/10 Elektronika: 9/10 Sterowanie: 8.5/10 Zasięg: 9/10 (ang.) Video:https://youtu.be/uWAxO7MoEdQ Estetyka Jeśli chodzi o estetykę tej repliki, muszę powiedzieć, że w moim guście jest ona bardziej atrakcyjna bez obudowy niż z nią. Bez niego cała aluminiowa konstrukcja samochodu jest odsłonięta, co nadaje mu profilowe cięcie przypominające buggy. Nadwozie wydaje się być w innej skali. Dystrybucja wag. Wyważenie ciężarów i położenie środka ciężkości samochodu są doskonałe, ta konfiguracja pozwala na stoki znacznie powyżej uchwytu. Całkowita waga samochodu z akumulatorem wynosi 310g, z czego 148g spoczywa na przedniej osi, do 162g, która oznacza tylną oś. Równowaga między bokami samochodu jest dokładna. Opony, w porządku. Posiada 4 opony o średnicy 55mm na szerokość 27mm, felgi są wymienne o średnicy 28mm. Wygląd opon znacznie przewyższa ich skuteczność. Darmowa wysokość, którą dają samochód nie jest tym, na co zasługuje reszta elementów. Zawieszenie. Ruch zawieszenia przedniej osi wynosi 21mm, w porównaniu z 16mm, na którym tylna oś się przechyla. Dzięki tej geometrii jest w stanie pokonać przeszkodę o wysokości 56mm z jednym kołem, nie tracąc kontaktu z innymi 3. Hamulec silnikowy Odporność na ruch do przodu, gdy silnik jest zatrzymany, jest doskonała, gdyby tylko to wziąć pod uwagę, będzie w stanie podnieść się lub spaść pionowo. Prędkość maksymalna podawana przez przełożenie biegów jest pomyślna. Elektronika. . Czułość, postęp i dotyk elektroniki jest wysoce przewidywalna, co jest bardzo niezbędną jakością w tym trybie. /Dowództwo. Sterownik jest strategicznie zlokalizowany u góry sterownika, jest dostępny i widoczny przez cały czas. Wykrawania zarówno dwóch niezależnych serwomotorów, jak i przepustnicy są analogowe. Posiada przycisk wyboru między 4 trybami, z którymi ma do zachowania przedniego i tylnego sterowania. Autonomia Gama samochodu jest wysoka. Posiada zintegrowaną baterię 6,4V, która może potrzebować 5h, aby zakończyć swoje pełne naładowanie. Zespół logistyczny dostarczył przesyłkę w odpowiedniej formie i czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Naprawdę napalona część jest naprawdę fajna do jazdy w ogrodzie. Żegluga była trzy tygodnie, ale za cenę chętnie odbija się: D tylko paskudne było to, że wał koła uszkodzony(foto) był już i śrubokręt był przykręcony zbyt daleko w(foto), ale działa świetnie, więc wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Niesamowite małe rc, tak elastyczne i zdolne, sterowanie na 4 koła i 4 tryby jazdy, świetny moment obrotowy i nie sprężyste zawieszenie, naprawdę polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dostarczone wcześniej bez uszkodzeń pudełka. Żadnych skarg jest dokładnie to, co mówią recenzje. Nie podoba mi się to, że ramiona serwo są białe, mimo że na pudełku są czarne, więc będę je zmieniał, białe 1s działają tylko nie podoba mi się wygląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Zamówione 29.08.2021 - przybyło do Kijowa 10.09.2021 Bardzo szybko, że nie może, ale proszę! Również cieszę się, że to było moje pierwsze zamówienie na tej stronie i wszystko poszło gładko) Ale ja strzelam do gwiazdy za to, że nigdy nie nauczyłem się prawidłowo pakować - tylko pudełko z kruka i torbę z firmy przewozowej. Brak bąbelków lub dodatkowy karton dla twardości! Wskutek tego skrzynia została lekko zerwana, a sam pełzacz nie został ranny. I mały niuans na sam krauler - działa, ale jest krzywy, jak gdyby jeden dłuższy lub dłuższy niż sama sprężyna(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Ogólnie doskonała jakość budowy. Opony są za twarde na czołganie się. Ma niższy poziom prześwitu niż zakładano. Na pewno wymaga najpierw uaktualnienia opon, ale jak pokazują zdjęcia warto uaktualnić

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Amazing little truck. Being 1/24 scale is is smaller than other mini crawlers but surprisingly more durable and more capable. 4 wheel steering is a different bonus and you can of course cycle through crab walking as well as isolating front and rear servos. A shame that battery isn't removable but the inbuilt battery lasts ages anyway. Check out the full 2021 review on the My RC Family channel on Youtube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zajebista mała maszyna krzyżowa, działa bardzo dobrze, szybki jest trochę wolny, ale dość szybki do przejścia. Rozmiar opon należy zwiększyć, ponieważ są trochę niskie, więc niekoniecznie wszędzie, ale są dostępne uaktualnienia, na chwilę obecną, ponieważ wiele osób musi zmienić opony. Inaczej 5 gwiazdek, bo kiff dużo:))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Przyszedł w idealnym stanie i szybka dostawa. Ten mini Monster Rock Crawler jest niesamowity. Opony mogą być aktualne. 7mm hex (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 026
    • Ft66 533
    • Ft13 435
    • Ft20 646
    • Ft28 840
    • Ft200 916
    • Ft87 772
    • Ft19 335
    • Ft109 961
    • Ft29 902
    • Ft45 884
    • Ft14 746
    • Ft28 840
    • Ft1 078
    • Ft40 312
    • Ft39 217
    • Ft33 376
    • Ft20 646