Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2022

    To jest mój drugi teraz, absolutna okazja na ilość zabawy, jaką są! Bardzo zdolny, nawet biegam na trójkach, cały dzień robię salta, zdecydowanie polecam każdemu takie coś do walenia bez opieki. Również bieganie różnych kół i opon, jak w magazynie są trochę zbyt twarde jak na mój gust

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jest mały i bardzo szybki jak na swój rozmiar, skacze i ląduje naprawdę dobrze. Wheelie bar to świetna jakość za pieniądze. Mały 1000mah 2s jest świetny trwa dobrze 20mins+ jeśli kupisz ten z większą ilością baterii, będziesz miał prawie nieskończony czas pracy. Dostarczono go również do Wielkiej Brytanii z 7dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Paczka dotarła nieuszkodzona! To była miła niespodzianka. Nie mogę się doczekać, aby uruchomić ten wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Bardzo podekscytowany, aby ten jeden, paczka dotarła nieuszkodzona, co zawsze jest zmartwieniem, pochodzi z rzeczywistych baterii Lipo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybyłem w doskonałym stanie, jak widać w publikacji. Wózek jest bardzo dobry ma doskonałe amortyzatory i dobrą prędkość. To dużo zabawy, które polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Otrzymał samochód kilka dni przed planowanym terminem 🤘🏻 Dokładny opis ♀ Działa jak urok, 🤘🏻🤘🏻

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Do Wielkiej Brytanii dotarł w zaledwie 7 dni! Oczekiwałem, że poczekam jeszcze co najmniej dwa tygodnie. Pudełko miało kilka wgnieceń, ale produkt dotarł nietknięty. Opis pudełka jest trochę mylące - przez chwilę myślałem, że wysłali mi poprzedni model - ale było to w środku (16889A Pro). Wybrałem opcję '3 bateria' i dobrze zrozumiałem. Re: Wydajność i funkcjonalność jest zbyt wcześnie, aby cokolwiek powiedzieć, ale istnieje wiele filmów YT, aby uzyskać pomysł. Nie mogę się doczekać, aby go wypróbować - czeka, aby naładować baterię (to trwa wieczność z dostarczaną ładowarką USB). Możesz rozważyć zakup IMAX B6 Lipo Smart Charger lub coś podobnego, gdy czekasz na dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Bardzo szybki samochód magazynowy, jeśli kupisz dodatkowe baterie zaufaj mi, że będziesz kopać się, jeśli nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Wspaniala mala rozboje RC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Co za mała bestia! Jest szybki, zabawny i zaskakująco silny! Lekka waga oznacza, że nie łamie się na wypadek awarii, po prostu się odbija! Napełniona olejem wstrząsy sprawiają, że to coś skacze dobrze jak na swój rozmiar. Dyfumy zdecydowanie potrzebują grubszego płynu, ponieważ są dość luźne. Wszystkie metalowe napędy i przekładnie są niesamowite. Naprawdę masz świetny, mały samochodzik! Zdecydowanie polecam dla każdego, kto chce trochę beztroskiej zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$118.99
    • US$48.99
    • US$19.99
    • US$53.39
    • US$106.99
    • US$39.99
    • US$48.99
    • US$25.99
    • US$12.99