Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Bardzo ładny samochód widziałem kilka recenzji i to było bardzo dobre mam zabawę dwa razy i wszystko trzyma bardzo dobry samochód. Właśnie dokonałem kilku zmian koloru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Es un camión muy confiable , se agradece

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały samochód na start, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Świetny samochód, nie można przebić ceny do zabawy. Jedynym minusem są wstrząsy, jeśli je zamówisz, to dostaniesz opcjonalny olej wypełniony z Banggood. Oryginalne wstrząsy sprawiają, że samochód jest bardzo sprężysty. Ale poza tym jest jeszcze lepiej niż te rzeczy, które miałem w przeszłości. Ogólna jakość komponentów i budowy zaimponowała mi. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Groźny samochód, dobra budowa idealne do rozpoczęcia w tym ekscytującym świecie samochodów sterowanych radiowo, dodatkowo w tym samym sklepie Banggood szereg aktualizacji dla modelu polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Nowa marka samochodów ciężarowych HBX zawsze jego produkty są dobrej jakości, Jest doceniany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Świetna, mała ciężarówka za pieniądze. Radzi sobie dobrze i jest bardzo szybki. Jeśli zamierzasz kupić jeden, poczekałbym na wersję bezszczotkową, aby przejść do błyskawicznej oferty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Zamówiłem dwa takie potwory! Są niesamowite. Szybciej niż myślałem i dobrze na każdy teren. Moi synowie i ja tak dobrze się z nimi bawimy, że zamierzam zamówić więcej w przyszłości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dostałem to jako prezent świąteczny dla mojego 8-latka i trzyma się naprawdę dobrze. To jest świetne hobby klasy RC. Było ciężko i jest wystarczająco szybko. W sumie warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    sorprendido por la velocidad de envió. precioso auto rc, las piezas de buena calidad voy a pedirme otro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 101
    • Ft9 077
    • Ft32 073
    • Ft19 979
    • Ft7 531
    • Ft6 807
    • Ft5 041
    • Ft7 531
    • Ft48 478
    • Ft34 065
    • Ft27 513
    • Ft14 374
    • Ft10 479
    • Ft12 481
    • Ft13 427
    • Ft18 341
    • Ft47 823
    • Ft10 807