Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Zajebista mała ciężarówka. Kupiłem to córce jako jej pierwsze RC. Ona to uwielbia! Kocham tę małą ciężarówkę. Jedyną złą rzeczą, jaką muszę powiedzieć o tej ciężarówce jest to, że wstrząsy trzeba wymienić na wypełnione olejem, a kubki napędowe zastąpić metalem. Jest z plastikowymi. Nie widzę, żeby trzymali się prędkości tej ciężarówki. W przyszłości kupię sobie kolejny! Świetny dodatek do kolekcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Paczka otrzymana w ciągu 3 dni z lokalnego magazynu w Polsce. Wszystko dobrze, dobrze zapakowane (wewnątrz większego pudełka, wypełnionego papierową poduszką). Gorąco polecam tego sprzedawcy 👌 Kolejny przyłączył się do podwładnych 🤪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Świetny samochód, polecam. Ma ogranicznik prędkości, więc możesz ograniczyć prędkość dla dzieci. Jest bardzo szybki, długotrwały akumulator 1500mAh. Dla normalnej jazdy, trwa +30min. 4 dni wysyłki do Chorwacji. Jest to zabawa dla całej rodziny i przynieść szczęśliwy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wprowadziłem kilka zmian kolorów. Jest to bardzo ładny i szybki samochód. Nawet dwie baterie 1500 zamiast 1300 zawierają. Do tej pory jechałem dwa razy i trzyma się dobrze

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Mój ośmiolatek ją uwielbia, nie zdziwiłby się, gdyby dziś z nią spał! Skrzynka była trochę wgniecona w wysyłkę - wszystkie ważne części absolutnie w porządku! Szybka wysyłka, świetne namierzanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Świetna szybka dostawa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Niezły produkt, dzięki Banggood. Jakość i szybkość.. To piękne, że przychodzi bez cła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To naprawdę udany produkt. Zakres dostawy był lepszy niż zobrazowano. Zamiast 2 ilustrowanych baterii 1300mA, miałem 2 szt. baterie 1500mA w środku. Bardzo mila niespodzianka! Jazda samochodem jest marzeniem. Jest bardzo dobry na drodze, gdy grunt jest dobry. Na żwir/ żwir można już zauważyć, że zamontowane Stoßdämfer osiągają swój limit. Zablokowałem amortyzatory w dolnych punktach mocowania o jeden krok bardziej centralnie, różnica jest taka jak w dzień i w nocy, prowadzenie po bardzo nierównym terenie jest znacznie lepsze. Mimo to, amortyzatory są w połowie przeciążone. Pozytywny: już zamontowane amortyzatory są regulowane w twardości, co również zaskoczyło mnie pozytywnie. Dzisiaj miałem kilka surowych lądowań, brud w samochodzie, jeden lub inny dach był również tam- i już zablokował jeden tylny amortyzator. Myślę, że jeśli jutro go zdemontuję, wyczyszczę i lekko utłuszczę, to będzie dobrze. Ale właśnie zamówiłem napełnione olejem amortyzatory z akcesoriów. 20 w sumie), a następnie je zamontuje. Żywotność baterii również pozytywnie mnie przekonała. Czytam od 12 do 15 minut, ale to chyba zgadza się ze skłonnością do jazdy na pełnym gazie. Z rozumem i umysłem, a także czasami, niekiedy nie mogę przekroczyć 20 minut z każdą baterią. Jestem silnikiem benzynowym duży - model kierowcy, ale bycie niskim - alternatywą dla hałasu z dziećmi razem to wspaniała rozrywka. Pilot wydaje się tani - ale hej - też był. Spełnia wszystkie funkcje w sposób lamentujący i jest dobrze pod kontrolą. Cena za sztukę: 1+ Czas dostawy do 36 godzin. Bangood to twój rekord, szacunek, jesteście moimi bohaterami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Naprawdę szybki, ale kompaktowy. Top Speed jest regulowany, więc jest również świetny dla początkujących. Również szybka dostawa. Zamówione w CN 2 marca i otrzymane 11 marca w Niemczech. Nie musiał płacić podatku ani opłaty. Niestety jeden reflektor nie działa. Postaram się o zastępstwo z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Pakiet otrzymany w ciągu 1 tygodnia z dodatkową baterią jak na opisie,pakiet nie uszkodzony dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 084
    • Ft30 807
    • Ft10 813
    • Ft28 184
    • Ft26 873
    • Ft21 957
    • Ft52 616
    • Ft31 790
    • Ft73 744
    • Ft56 782
    • Ft5 241
    • Ft11 354
    • Ft26 116
    • Ft45 884
    • Ft39 217
    • Ft30 151
    • Ft33 376
    • Ft33 756