Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Przybył przed spodziewaną datą. Wygląda na dobrą jakość. Kupiłem go z nadzieją, że będzie pasował do SG 1602 (bez szczotki), ale niestety jest za duży! Jestem pewien, że przyda się kiedyś w przyszłości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wszystko ok, małe zadrapania wewnątrz, ale nie szkodliwe dla funkcjonowania, można polerować wewnątrz i używać pasty termicznej dla lepszej przewodności ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Musiałem go trochę zgiąć, żeby zmieścił silnik bezszczotkowy, ale był wystarczająco łatwy i teraz pasuje ładnie i ciasno. Dodałem trochę pasty termicznej, żeby pomóc wchłonąć ciepło z silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    fits well, have to bend a little for snug fit as expected but works well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Uruchamianie 3s Trzymaj to chłodne 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Świetnie sprawdza się w wersji 1/16 HBX 16889!!! Trzeba trochę zgiąć, aby zmniejszyć promień & dokręcić wokół Kezz wyścig bez szczotek, ale kiedy jest zgięty trochę pasuje idealnie!!! Wygląda naprawdę fajnie, że ciepło rozpraszające zęby lub płetwy & mają bardzo ładny projekt. Są zwężone tak, że płetwy bliżej podwozia nie uderzają ani nie pocierają. Wielka część, która pasuje idealnie, wygląda świetnie, & świetnie wykonuje pracę rozpraszając ciepło z dala od silnika, więc można zrobić dłuższy czas pracy bez przegrzania lub spalania silnika!!! Polecam ten mały zlew dla każdego, kto ma 1/18 lub 1/16 RC! Prawdopodobnie zadziała na każdym silniku w tej skali z kilkoma minutami smaru łokciowego. Sprzedawca robi świetną robotę, żegluga szybko & bezpieczny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Ściśnięty, zamknięty kilka mm między dwoma palcami i kciukiem, aby pasował, po zmianie rozmiaru, wpadł na miejsce i pasuje.. Ciężko ocenić upał, ale lepiej nie mieć go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Zainstalowałem zlew na silniku bezszczotkowym. Był za duży, więc musiałem go trochę zgiąć, żeby pasował do mniejszego bezszczotkowego silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    ok fit, needs to bee squized together before applying. I used heatsink paste and gule to mount it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Muszę się trochę zgiąć. Po tym idealnie pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$17.09
    • US$1.99
    • US$13.85
    • US$7.09
    • US$4.99
    • US$55.99