Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Fantastyczny mały bezszczotkowy pijaczek. Niesamowicie twardy i o wiele szybszy niż się spodziewałem. Zdecydowanie warto dopłacić do tej wersji bez szczotek. Mam to i 16890 bez szczotek. Są prawie identyczne, wstrząsy są krótsze i sztywniejsze na przyczepie i są umieszczone po drugiej stronie tylnej osi - to poprawa stabilności i mniej kółek. Opony mają różne wzory bieżnika, 16889 ma bardziej terenowy styl, a 16890 ma opony nieco bardziej na trasie, ale oba działają świetnie na wszystkich powierzchniach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dobrej jakości samochód w cenie, właściwe hobby, bardzo szybki jak na swój rozmiar, szczególnie dziurawy przy użyciu 1300mah 2s Lipo 40c (dołączony jest z akumulatorem jonowym litu 1300mah, który jest nadal doskonały). Przymierzę to na trójce, będzie zwierzęcy lol. Nie znajdziesz nic lepszego w tej cenie, tak prostego.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Niesamowite!!! Na pierwszym wrażeniu, byłem zawiedziony, kiedy otwierałem pudełko. Jest mniejszy, niż sobie wyobrażałem. Ale ta mała ciężarówka jest wporzadku! Maksymalna prędkość to prawie 30 km/h. Ale mogę go przyciąć i mój 3-letni syn też może walić. Bardzo wytrzymały. Jedyną rzeczą, która się zepsuła (1 miesiąc nadużyć) jest śruba koła. Są bardzo wąskie. Musiałem wywiercić oryginał i wymieniłem wszystkie cztery na większe śruby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Świetny, tani, mały wóz. Po dodaniu napełnionych olejem pochłaniaczy wstrząsów czuje się prawie jak większy i droższy samochód. Jest naprawdę szybki i dzięki lekkiej wadze bardzo wytrzymały. Zalecam użycie baterii lipowych, które sprawiają, że samochód jest znacznie szybszy. Ale uważajcie na zniszczenie baterii przez wyładowanie. Odcięcie esc jest ustawione na Li-lo, co jest za niskie dla lipo. Aby zapobiec wyładowaniu zbyt dużej ilości, dodałem ostrzeżenie Lipo, które jest bardzo głośne, kiedy osiągam 3,7V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Shipping from ES to PT was fast, package was delivered in good condition. The truck is very fun to drive and can be used by kids or beginners if you set the speed to a moderate level. The battery included seems to run for ages, and with Lipo it's even funnier, although it discharges faster. In resume, for the price listed at the moment of buy, I consider this a very cool and cheap toy truck.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    This thing is awesome. Worth the money. Brushless and it zooms. Parts are easy to find in the US because you can buy all the replacement parts from Redcat since they rebadge it here a Volcano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Świetny samochód bez szczotek. Ciało naśladuje małego Maxxa. Trzeba mocno walić i dalej. Uaktualnienie do wstrząsów wypełnionych olejem i gotowe do drogi. Polecam wstrząsy w skali LaTrax w 1/16.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Świetny mały samochód, szybki i solidny! Zaopatrzona bateria wystarcza na wieki zbyt długo, niż opisano! Zaopatrzone światła i drążek kołowy potrzebują minut, by zmieścić się. Zdecydowanie trzeba uaktualnić wstrząsy do wersji wypełnionych olejem dostępnym również na banggood! Wybieranie na klawiaturze może zmniejszyć prędkość dla dzieci, aby mogły z nią iść. Mój przetrwał kilka katastrof, więc ma świetną jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Najlepsze mini-RC dostępne w tym regionie cenowym. Szybki, łatwy w kontroli i bardzo wybaczający błędy w prowadzeniu. Z dwójek już potrzebujesz paska na koło, z trójką nie byłem w stanie go jeszcze przetestować. Prawdopodobnie najlepsze Mini RC, w przedziale cenowym. Szybki, łatwy w obsłudze i bardzo wybaczający z błędów kierowniczych. Kołoie bar jest potrzebny z lipo 2s, ma tak duży moment obrotowy. Dziękuję banggood za szybką dostawę z Hiszpanii. Wkrótce mam kolejne RC i przekażę też opinie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Szybka wysyłka, dobry sprzedawca. Chociaż samochód jest spektakularny, dość mocny i jednocześnie bardzo stabilny. Czas pracy na baterii wynosi około 15-20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 865
    • Ft5 343
    • Ft29 573
    • Ft107 154
    • Ft5 972
    • Ft26 729
    • Ft6 271
    • Ft39 058
    • Ft45 766
    • Ft28 931
    • Ft30 503
    • Ft19 181
    • Ft43 083
    • Ft23 245
    • Ft20 260
    • Ft33 334
    • Ft32 026
    • Ft36 570