Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Fantastyczny mały bezszczotkowy pijaczek. Niesamowicie twardy i o wiele szybszy niż się spodziewałem. Zdecydowanie warto dopłacić do tej wersji bez szczotek. Mam to i 16890 bez szczotek. Są prawie identyczne, wstrząsy są krótsze i sztywniejsze na przyczepie i są umieszczone po drugiej stronie tylnej osi - to poprawa stabilności i mniej kółek. Opony mają różne wzory bieżnika, 16889 ma bardziej terenowy styl, a 16890 ma opony nieco bardziej na trasie, ale oba działają świetnie na wszystkich powierzchniach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Niesamowite!!! Na pierwszym wrażeniu, byłem zawiedziony, kiedy otwierałem pudełko. Jest mniejszy, niż sobie wyobrażałem. Ale ta mała ciężarówka jest wporzadku! Maksymalna prędkość to prawie 30 km/h. Ale mogę go przyciąć i mój 3-letni syn też może walić. Bardzo wytrzymały. Jedyną rzeczą, która się zepsuła (1 miesiąc nadużyć) jest śruba koła. Są bardzo wąskie. Musiałem wywiercić oryginał i wymieniłem wszystkie cztery na większe śruby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Świetny, tani, mały wóz. Po dodaniu napełnionych olejem pochłaniaczy wstrząsów czuje się prawie jak większy i droższy samochód. Jest naprawdę szybki i dzięki lekkiej wadze bardzo wytrzymały. Zalecam użycie baterii lipowych, które sprawiają, że samochód jest znacznie szybszy. Ale uważajcie na zniszczenie baterii przez wyładowanie. Odcięcie esc jest ustawione na Li-lo, co jest za niskie dla lipo. Aby zapobiec wyładowaniu zbyt dużej ilości, dodałem ostrzeżenie Lipo, które jest bardzo głośne, kiedy osiągam 3,7V.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    I already have the Truggy version of this 16th scale RC car so I definitely had to buy the truck little disappointed my springs didn't come at the same time but delivery for the truck was early delivery was supposed to be Tuesday it came Monday along with two other cars I ordered I love this website great cars especially this one and the Truggy version!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Shipping from ES to PT was fast, package was delivered in good condition. The truck is very fun to drive and can be used by kids or beginners if you set the speed to a moderate level. The battery included seems to run for ages, and with Lipo it's even funnier, although it discharges faster. In resume, for the price listed at the moment of buy, I consider this a very cool and cheap toy truck.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    This thing is awesome. Worth the money. Brushless and it zooms. Parts are easy to find in the US because you can buy all the replacement parts from Redcat since they rebadge it here a Volcano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Świetny mały samochód, szybki i solidny! Zaopatrzona bateria wystarcza na wieki zbyt długo, niż opisano! Zaopatrzone światła i drążek kołowy potrzebują minut, by zmieścić się. Zdecydowanie trzeba uaktualnić wstrząsy do wersji wypełnionych olejem dostępnym również na banggood! Wybieranie na klawiaturze może zmniejszyć prędkość dla dzieci, aby mogły z nią iść. Mój przetrwał kilka katastrof, więc ma świetną jakość budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Szybka wysyłka, dobry sprzedawca. Chociaż samochód jest spektakularny, dość mocny i jednocześnie bardzo stabilny. Czas pracy na baterii wynosi około 15-20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Uzasadnij swoją cenę, bardzo dobrej jakości budowy, a także bardzo trwałe, Wszystkie plastikowe korpusy i Chessie. Masz możliwość aktualizacji do metalowych narzędzi i wstrząsów metalowych. Jednym słowem polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    This truck is a beast! goes through everything. Parts are cheap and easy to get hold of Run time is about 15 minutes on full throttle most of the time Submerged it in water couple of times by mistake but nothing happened still works perfectly ! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$11.99
    • US$109.71
    • US$87.99
    • US$103.99
    • US$89.99
    • US$53.99
    • US$90.99
    • US$52.99
    • US$95.99
    • US$58.99
    • US$13.99
    • US$29.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$92.99
    • US$154.99
    • US$70.99