Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Wygląda świetnie i działa jeszcze lepiej! Jest łatwy w prowadzeniu, ale trudny do nauczenia się ograniczeń przepustnicy i kierownicy, dzięki czemu nie przewrócisz się w zakręcie. Żywotność baterii jest silna, a jakość budowy to A+

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Proszę obejrzeć film na Youtube „Joel Cruz RC Garage" Jestem pod wrażeniem, że wygląda jak ciężki obowiązek 16-sakowa ciężarówka / Basher. Ma potencjał, by stać się jedną z najbardziej trwałych ciężarówek w skali 16. „zobaczymy na moim wideo Bashing w Youtube" 7mm nakrętki koła, CVD, łożyska w całości, ciężki wał centralny, Swaybar, 6 Ledów, 12mm Hex, Wygląda na to, że ma przerośnięte przednie rożny, jak i jak mówią w pudełku ma pełne metalowe przekładnie, „Zobaczymy w moim następnym filmie YT o Diffach." Jedynym minusem dla mnie jest złącze Battery, a nie Deans Plug.. Chcę i poczekam na wersję Brushless i Spareparts również. Dziękuję Banggood 🙂👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    24/04/2022

    Świetny mały buggy, naprawdę dobrze poskładany. Byłem pod wrażeniem jakości budowy, biorąc pod uwagę niską cenę transakcji flash. Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Aby uzyskać pełną recenzję i przeglądaj moje wideo z YouTube za pomocą tego adresu URL: https://www.youtube.com/watch?v=gNzQwUYF3Vo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Ładunek dotarł bardzo szybko, pakiet przyszedł z samochodem, piasek, kabel do ładowania i zapasową baterię. Produkt jest naprawdę kalitwli i bardzo łatwy w użyciu i czuły. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Das Preis/-Leistungsverhältnis stimmt einfach. Viele Teile sind zwar aus Plastik (auch die silbernen Radfelgen), aber das Auto ist robust aufgebaut. Leider sind Ersatzakkus (Stecker) nicht erhältlich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Produktu csm (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Pudełko z produktem dotarło w świetnym stanie, a produkt nie musi nawet powiedzieć, przekroczył moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    package arrived as paid for. no damage and runs perfect. happy with this product for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wszystko tak, jak opisałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Zabawny mały samochód, mój syn go uwielbia. Na razie warte swojej ceny. Nie doprowadziłem go do zbyt wiele, ale z tego co czytałem, jest dość trwały i jak na razie wydaje się taki. Przedział baterii może być trochę wrzodem na tyłku, ale jest do opanowania. Z drugiej strony, złącze baterii nie jest bardzo powszechne, więc chyba, że zmienisz go na Dean's lub coś, co jest ograniczone z opcjami baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$263.01
    • US$104.99
    • US$105.99
    • US$165.99
    • US$74.99
    • US$53.99
    • US$60.99
    • US$53.99
    • US$488.99
    • US$53.99
    • US$87.99
    • US$58.99
    • US$132.99
    • US$222.99
    • US$48.99
    • US$55.99
    • US$100.99
    • US$139.99