Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2021

    piękny i zaskoczony mnie, zarówno rozmiar, nie jest skala 1,43 będzie 1/28 I 1/26 w porządku, a następnie i szybko, z reflektorami ... Pozdrowienia dla sprzedawcy i przybył po 5 dniach na Sardynii Włochy,...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Przyjechał super szybko, bez opłat i w idealnym stanie wózek i bateria trwa około 20 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobry ten wózek. Jest mały, ale ma swoją wartość. Szybki i łatwy w kontroli, plus najlepszy, akumulator (z wózka) jest doładowany, co bardzo pomaga!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Bardzo dobre, małe samochody, które są nie tylko zabawą dla dzieci! Czy wewnątrz, czy na zewnątrz - pojazdy działają idealnie. Baw się dobrze dla młodych i starych za małe pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Super wspaniała i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Mój samochód nie obraca kołami wszystko inne działa, ale koła robią miętowy obrót czy mogę dostać nowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przyjechał bardzo szybko, samochód jest dobrym materiałem, bardzo zabawne, opakowanie jest uszkodzone, ale na pewno to było przez urząd celny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    ωραίο παιχνίδι! ήρθε γρήγορα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Sterownik jest klikalny, ale dość zwrotny. Moja córka ma dużo zabawy. Dobra prędkość, tylko usterka baterii jest dość mało i potrzeba czasu na ładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 467
    • Ft17 801
    • Ft12 855
    • Ft19 119
    • Ft5 272
    • Ft11 866
    • Ft11 207
    • Ft11 421
    • Ft5 272
    • Ft7 580
    • Ft12 562
    • Ft44 968
    • Ft40 362
    • Ft24 583
    • Ft14 174
    • Ft31 223
    • Ft33 573
    • Ft5 272