Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Spodziewałem się po tym taniej jakości, ale ku mojemu zaskoczeniu jest zarówno stabilny, trochę ciężki i wszystko wydaje się być super jakości. Nawet USB jest świetne. Mikroskop może być też bujany 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobrze, ale potrzebuję mocy eu, jeśli jestem z 😏

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Doskonały produkt, więcej niż się spodziewałem. Dostawa za 2 dni. Jestem bardzo zadowolony i polecam. Dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Po małych przygodach z zamówieniem, paczka dotarła, kompletna, cała. Jestem zadowolony. Jestem zadowolony, ponieważ porównanie innych znanych firm w pakiecie, tutaj przynajmniej jeśli wyrażasz niezadowolenie jesteś wspierany i stara się pomóc i rozwiązać problem. Kiedy go kupiłem, wybrałem tę firmę, nawet jeśli cena produktu była trochę droższa tylko dlatego, że powiedzieli, że cava zostanie dostarczone w ciągu maksymalnie 15 dni. W ciągu dnia sprawdziłem trasę przesyłki i było napisane, że dotrze za kilka dni. Skarżyłem się na brak zgodności i zdziwienie, 17-go otrzymałem paczkę. Tak, jakość produktu zgodnie ze specyfikacją, dba o każdego klienta. Bravo ode mnie dla tej drużyny

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Otrzymany pakiet, pracuje po 5 minutowym montażu.. Jakość obrazu jest dobra przy dużym 24" monitorze za dostarczonym kablu hdmi. Ledy są jasne. Kciuki w górę 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Prawie 2 miesiące, ale mikroskop to co na specyfikacji! W moim przypadku potrzebuję innego podstawki i zestaw x180 plus przyzwoity obiektyw barlowa (moja wina)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Świetna komunikacja Szybka dostawa Dobra cena Wróci :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 224
    • Ft95 048
    • Ft87 444
    • Ft88 201
    • Ft140 935
    • Ft5 674
    • Ft5 674
    • Ft98 326
    • Ft66 625
    • Ft58 994
    • Ft23 268
    • Ft25 562
    • Ft9 502
    • Ft4 585
    • Ft38 017
    • Ft5 241
    • Ft9 830
    • Ft9 797