Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2022

    Produkt jest zgodny z opisem, wszystkie metalowe konstrukcje, dobra jakość wykonania. Jakość obrazu jest imponująca, ostry i wyraźny obraz. Wszystkie niezbędne kable są wliczone w cenę. Ponieważ nie miałem małego ekranu lcd, aby połączyć się z I, podłączyłem kamerę do 50 "Panasonic 4K lcd tv i to działa jak urok. Menu jest łatwe w użyciu. O aparacie, piksele można ustawić z menu, max wynosi 51MP, a najniższe ustawienie to 16MP. Soczewka ma regulację i cienki gwint na spodzie, dzięki czemu można przymocować dodatkowe akcesoria do obiektywu. Światło Led jest jasne, a jasność jest regulowana. Stojak i uchwyt kamery są oddzielnie regulowane w górę iw dół, ale nie ma opcji przechylenia. Rurka przesuwna jest aluminiowa i łatwa do zarysowania, ale w użyciu jest to coś, co dzieje się z czasem i tak. Ogólnie bardzo zadowolony z budowy i jakości obrazu. Dostawa była przez DHL i dotarła w ciągu 9 dni do Finlandii. Produkt został zamówiony w CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Świetny produkt, ale byłoby niesamowite, jeśli umieścić w opcji obiektywu 180x z dodatkową opłatą. To niesamowite, 🤙

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dobra, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    works well, couldn't really find a software to use the camera with nor get it to work with my computer at the time, but using the sd card and a computer screen as a monitor i could definitely use the microscope. the image sharpness is quite good, but upon recieving it the focusing lens unscrewed. this was easy enough to fix when i realized that i could grip the front-most part of the lens to tighten it back together again. all in all i'm happy with this and would buy again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Świetne do napraw elektronicznych. Pasek przedłużający, aby zwiększyć wysokość będzie świetną opcją. Na pewno bym to kupił. Działa również świetnie z OBS na Macu. Warto zauważyć, że oferują one również OSX i Linux oprogramowanie dostępne bezpośrednio ze strony internetowej Hayear - choć prawdopodobnie nie kłopotałbym się tym. Jednym z gotcha jest to, że w przypadku połączenia przez USB - musisz usunąć kartę pamięci, w przeciwnym razie nic nie zobaczysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Not still tested as I didn't receive the CD with software. They send me it the link and I try the Microscope in the next days. The product is realy nice, hardware good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    The product is very good, the picture is clear, I am very satisfied with this product, thank you very much, but the cd seems to be missing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    very good realy very good thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Nie, nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$65.99
    • US$57.99
    • US$219.99
    • US$34.99
    • US$129.99
    • US$185.99
    • US$68.99
    • US$68.99
    • US$95.99
    • US$169.99
    • US$139.99
    • US$91.99
    • US$92.99
    • US$56.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$218.49