Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2020

    Przybyło szybko. Dobra definicja i bardzo czuły: można zapisać lampę mikroskopu poprzez obniżenie jego jasności. Działa dobrze na Xp i HDMI. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Tylko jeden minus: owalny adapter nie idzie do Francji, a więc aby go od razu podłączyć trzeba zhakować poprzez adaptację francuskiej wtyczki (patrz zdjęcia) poprzez złamanie go zaciskiem. Więc 4 gwiazdki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2019

    EXCELLENT PRODUCT, I ARRIVE VERY FAST, AND THE QUALITY OF THE SENSOR VERY GOOD FOR ITS PRICE, I recommend on 1080p monitors. excelent for use of micro electronics and micro welding.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Ogólnie dobrze, ale oprogramowanie nie może być zainstalowane, muszę znaleźć oprogramowanie na własną rękę, dzięki Bogu, że je znalazłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Przetestowałem ten aparat i muszę powiedzieć, że jest wart swojej ceny. Jakość wideo i obrazu jest dobra, ale pamiętaj, że ta kamera pokaże niektóre chromatyczne aberracje swoich celów mikroskopowych (chyba że masz cele apochromatyczne). Fakt, że ma zdalne sterowanie do nagrywania wideo i obrazów jest świetnym plusem, gdy ręce są obsługiwać pokrętła sceny i skupić się, aby nadążyć za jakimś mikrobem biegającym po slajdzie!!! Pole widzenia jest nieco mniejsze niż widok z okiem 10X, ale myślę, że jest lepiej, ponieważ w ten sposób możesz śledzić ciekawe rzeczy, które dzieją się poza polem widzenia kamery. Z wyjściem HDMI nie ma opóźnienia obrazu na monitorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Przedmiot dotarł w odpowiednim czasie (12 dni) więc całkiem dobrze. Obiekt dokładnie taki jak opisano i nie mogę się doczekać, aby spróbować, ale bardzo zadowolony z tego, co przybyło. Dysk oprogramowania jest mini dyskiem, więc spróbuje na pc uzyskać dostęp do strony hayear, ponieważ mój telefon nie otworzy strony ani pobrany podręcznik zostanie otwarty w moim telefonie, oprogramowanie witryny będzie bardziej aktualne i tak. Poza tym jestem zadowolony z mojego nowego zestawu, muszę przyznać, że wątpiłem w zamówienie, ale proces i dostawa były bezbłędne więc dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Produkt dotarł mocno. Nie ma problemu. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Otrzymane po 6 dniach. Dobry stan, dobrze zapakowane i bardzo poręczny rozmiar. Jak na razie nie są testowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Dobry sprzedawca wysoko rekomendowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    As described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$41.99
    • US$490.86
    • US$39.99
    • US$16.55
    • US$65.99
    • US$45.22
    • US$60.99
    • US$65.99
    • US$13.99
    • US$68.99
    • US$22.99
    • US$17.84
    • US$22.99
    • US$25.99
    • US$509.99
    • US$95.99
    • US$459.99