Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2020

    Przybyło szybko. Dobra definicja i bardzo czuły: można zapisać lampę mikroskopu poprzez obniżenie jego jasności. Działa dobrze na Xp i HDMI. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Tylko jeden minus: owalny adapter nie idzie do Francji, a więc aby go od razu podłączyć trzeba zhakować poprzez adaptację francuskiej wtyczki (patrz zdjęcia) poprzez złamanie go zaciskiem. Więc 4 gwiazdki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2019

    EXCELLENT PRODUCT, I ARRIVE VERY FAST, AND THE QUALITY OF THE SENSOR VERY GOOD FOR ITS PRICE, I recommend on 1080p monitors. excelent for use of micro electronics and micro welding.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Przedmiot dotarł w odpowiednim czasie (12 dni) więc całkiem dobrze. Obiekt dokładnie taki jak opisano i nie mogę się doczekać, aby spróbować, ale bardzo zadowolony z tego, co przybyło. Dysk oprogramowania jest mini dyskiem, więc spróbuje na pc uzyskać dostęp do strony hayear, ponieważ mój telefon nie otworzy strony ani pobrany podręcznik zostanie otwarty w moim telefonie, oprogramowanie witryny będzie bardziej aktualne i tak. Poza tym jestem zadowolony z mojego nowego zestawu, muszę przyznać, że wątpiłem w zamówienie, ale proces i dostawa były bezbłędne więc dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przyzwoity aparat za pieniądze. Biała równowaga działa całkiem dobrze, kolory wyglądają dobrze. Kontrast jest trochę taki sobie, ale bardzo przydatny. Na ekranie wyświetlacz jest ładny. Ma możliwość wyświetlania linijek. Nie można zmienić linijek, ale są one przydatne do względnych pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Doskonałe, dobrze działa, czysty obraz. Wskoczyłem w kamerę na mój fantastyczny mikroskop Reichart Zetopan z lat 60., a... załadowałem go i bingo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Oczekiwany instrument, wygląda solidnie Mam nadzieję, że będę z niego zadowolony, wkrótce go przetestuję, dziękuję bardzo za uwagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Bardzo łatwo jest podłączyć kamerę do mikroskopów. Bez ręcznego. A widok jest wyraźniejszy, niż myślałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Otrzymałem paczkę.. Wszystko było w porządku.. dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 788
    • Ft31 605
    • Ft125 582
    • Ft158 037
    • Ft47 093
    • Ft58 408
    • Ft34 766
    • Ft18 329
    • Ft6 951
    • Ft56 891
    • Ft44 899
    • Ft51 107
    • Ft27 180
    • Ft40 518
    • Ft69 534
    • Ft37 598
    • Ft23 071
    • Ft1 656