Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GijVIP4
    IT
    13/04/2021

    Spettacolare! Non solo un microscopio. Un prodotto professionale. Non dimenticate di inserire una sceda micro-SD .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Très bon produit, reçu très rapidement, pas encore essayé, mais de bonne facture, pied robuste sans jeux, les touches sur la caméra sont très bien. Tous les câbles, télécommande et alimentation sont présentent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo ładny koniec działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Very fas delivery to Ireland about week, great product thx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo dobra specyfikacja VFM!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bien reçu maman en avance il fonctionne très bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    Hayear 14M pixels usb microscope. really awesome. you need to buy one. excellent for hobby and academic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Great product for good price, only minus is, that you send me power adaptors with wrong plug (US instead of Europe)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Działa nieszablonowo z Windowsem 10. Jest postrzegany jako kamera USB i działa na magistrali USB, nie trzeba podłączać jej do 12v, żeby tak to wykorzystać. Jeśli chcesz korzystać z niego poprzez HDMI, oczywiście musisz dostarczyć zasilanie. Jest niesamowicie ostry jak na tę cenę. Średnica obiektywu jest ograniczona, więc nie powinno być zaskoczeniem, że Głębia Pola jest bardzo płytka, ale wygląda na wystarczająco głęboką, by zobaczyć co robisz podczas lutowania SMD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Pierwsze zamówienie z Banggood. Nienaganny produkt dobrze zapakowany i szybka dostawa. Z drugiej strony bardzo zły punkt dla dostawy we Francji firmy GLS. Nie powiadomiono mnie o dostawie mojej paczki, a została złożona w ogrodzie otwartym na prawdziwe i mogła zostać skradziona. Na szczęście Banggood wysłał mi e-maila, że otrzymałam ten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 979
    • Ft7 494
    • Ft37 930
    • Ft5 395
    • Ft13 491
    • Ft32 982
    • Ft86 234
    • Ft22 787
    • Ft56 797
    • Ft17 089
    • Ft37 600
    • Ft47 975
    • Ft56 971
    • Ft4 495
    • Ft12 465
    • Ft3 955
    • Ft23 086
    • Ft44 976