Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Cześć, kupiłem wersję PNP w super ofercie i myślę, że mam dobry interes. Samolot przyleciał na czas i dobrze zapakowany, niczego nie brakuje, wygląda dobrze, dobrze pomalowany, bardzo ładny i ma migające zielone i czerwone światła. Wzięłam go do wodnosamolotu, i niestety mój pierwszy lot był katastrofą, całkowicie niezrównoważony podczas montażu całej elektroniki tak daleko, jak to możliwe. Potem zamontowałem nieco większy, potężny i ciężki silnik z 1400KV i akumulatorem 1500, aby nadać mu wagę do nosa. Znacznie lepiej teraz lata „benino" robiąc również ładne amarraggi, ale nadal poza CG, postaram się ruszyć trochę do przodu platformy. Oglądaj filmy na youtube, aby ocenić to lepiej, ale za cenę, którą zapłaciłem, wziąłbym to nawet za supermobila tak pięknego, że jest. Nie jest dla początkujących, ale można go kupić teraz i polecieć tam w przyszłości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Samolot wygląda świetnie, ma ładny schemat kolorów, który sprawia, że bardzo widoczne latanie. Montaż był bardzo łatwy (najłatszy samolot, jaki zbudowałem). Zawiera wszystko, czego potrzebujesz, w tym śmigło i figurę pilota. Samolot jest solidny i ma bardzo mocne podwozie, dobre do lądowania na krótkiej trawie. Jest bardzo zwinny i agresywnie reaguje na ruch kija. Radzę użyć podwójnych stawek dla ruchu 50% w pierwszych lotach, aby się do tego przyzwyczaić. Lepiej jest lecieć z przepustnicą +50%, ponieważ nie ma dużo podnoszenia. Równowaga w odpowiednim miejscu z baterią 3S 1500maH.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    /Spójrzcie na to. Bardzo interesujący wyglądający samolot i wygląda ładnie dla nieba. Zobacz nasze filmy w Blowy Fly rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Super, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Very fast delivery, plane in order, maiden flight in next days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    didnt fly yet but this pnp is good but still a lot glue for parts necessary

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Otwieram tylko pudełko, wygląda na bardzo skalę i ma rogi do aileronu zmontowane, pilot potrzebuje farby, a mocowanie silnika jest tacką na baterie. Tak samo, potrzebuje kleju, podręcznik jest po chińsku, nadzieja pomoże zdjęcia, pudełko było nieuszkodzone. Jedyną rzeczą, którą mi się nie podobało w pierwszym spojrzeniu, to spinner, który był pianką i klejem na rekwizycie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Nawet jeśli ten samolot NIE jest zbudowany do żadnego uznanego TYPU SKALE, jak Boeing P-17, jest ładnie wyprodukowany. Niestety, jest w pudełku, czekając na budowę wszystkich samolotów, które mam. Jestem pewien, że będzie to wyzwanie do skonstruowania, więc nie dla początkującego. Namalowałem już pilota Goofy LookING, który wygląda jak dziwny Impersonator Elvisa bez kasku. Moje doświadczone zdolności budowlane sprawią, że będzie latał i rozśmieszył się. PS platformy były wliczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Llegó en tan sólo 4 días a España .El avión viene bastante completo ( excepto la radio y la batería ) como pone en la descripción . Me alegró comprobar que todas las transmisiones venían instaladas y bien puestas . Solamente montarlo y volar . Dos puntos que no me han gustado son , que el piloto no viene pintado , como viene el resto del avión , y otro , el spinner es de foam , sólo vale para una presentación estática. Por lo demás , el avión viene bastante bien terminado .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetnie, jak zawsze, nasi dealerzy są tak głupi i nie mogą do nich dotrzeć, kontynuuj 1000 i więcej punktów. Lg Hans z Willich 47877

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$138.59
    • US$191.73
    • US$109.47
    • US$137.99
    • US$80.49
    • US$205.58
    • US$169.00
    • US$129.99
    • US$197.79
    • US$92.99
    • US$136.84
    • US$69.99
    • US$72.90
    • US$89.90
    • US$137.99
    • US$80.90
    • US$89.99
    • US$203.27