Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(301)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(301)
    • 5 Star(273)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2020

    Ładny mały powerbank z małym światłem awaryjnym, bardzo przydatny, aby skorzystać z pobytu zawsze około 18650 baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Kawałek osiągnięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Dla tych, którzy mają 186550 baterii w nadwyżce to doskonały przypadek Power Bank.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2018

    На две батареи реально лучше чем на четыре. Сравнивая эти две модели, еслибы выбирал ещё раз то лучше взять два на две батареи чем один на четыре. На двухбатарейном более жёсткий пластик, более прочный корпус и надёжнее защёлки. Дисплей на четырёхбатарейном выдаёт ровно столькоже информации сколько и обычные диоды индикации: уровень заряда-разряда внутренней батареи. Из плюсов: на обоих собственная зарядка от любого порта USB, и возможность использования как зарядное устройство для литиевых аккумуляторов 18650. Фонарик очень слабый.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2018

    Der Ladezustand wird mit den blauen LEDs angezeigt und mit zwei LG 3000mAh kommen wir auf eine Kapazität von 6000mAh . Die Powerbank lässt sich sogar als Taschenlampe (eingeschränkt) mit der weißen LED benutzen. Zu diesem Preis ein echtes Schnäppchen. Ich war begeistert. Die Ladeelektronik scheint auch prima zu funktionieren..ich lade aber lieber in meinem Opus BT-C3100 was es auch bei BG gibt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2018

    benutzte die "Powerbank" nun einige Tage. jedoch lade ich die Akkus über meine Ladegerät, da es über dieses Gerät zu lange dauert. Ansonsten kann man sich nicht beschweren.😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2018

    余った18650バッテリーで簡単にポータブルバッテリーが出来ます。 LEDライトの機能も何気に便利なのではないでしょうか。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    dès que les piles 18650 sont dedans vous pourrez utilisé se chargeurs mais je craint que la charge ne dure pas très longtemps mais il fonctionne c'est déjà sa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    6000mA 배터리도 수납 가능하고 Cover의 Open과 Close도 안정적입니다. 조금 아쉬운 점은 18650배터리속에 보호회로가 내장되어 크기가 좀 큰 18650배터리는 수납이 안되는 것이 흠이라면 흠입니다. 그래도 후렛쉬 기능도 있고 좋습니다.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2018

    I purchased this because I had a couple of extra 18650 batteries lying around. This charger is small enough to fit into your pocket and charged my cell phone well. This charger also has an LED light for convenience. This charger is easy to put the batteries in and use of it is easy. The quality of this charger seem ok enough, but not sure how long it will last.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 763
    • Ft3 061
    • Ft5 103
    • Ft5 784
    • Ft4 330
    • Ft4 763
    • Ft6 465
    • Ft7 146
    • Ft4 763
    • Ft5 103
    • Ft8 848
    • Ft2 720
    • Ft3 742
    • Ft4 763
    • Ft4 763
    • Ft5 444
    • Ft5 784
    • Ft5 258