Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Produkt był bardzo dobrze zapakowany w piankowe opakowanie i wyglądał ładnie i dobrze; nie testowałem go jeszcze; musi zrobić połączenia i zbudować sterownik z Arduno Uno myślę i mam nadzieję, że zadziała..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobra budowa. Szybka dostawa. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Doskonały produkt, przyszedł do mnie bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Witam, liniowy przewodnik HPV4 na pewno upadł podczas transportu. Dwa metalowe kawałki na końcu są wygięte, skręcone, jak widać na zdjęciach... A śruby, które poskładały wszystkie elementy, nie robią już swojej pracy... Co mogę zrobić? Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    I received the actuator. Wonderful object and I thank you gratefully. I have done a mistake in the order: I thought that the electronics were in the actuator as well for the end suport. The function of the 500mm actuator is to shift orizontaly two waste k containers (max 10 kg) by pressing a pedal or button. So I need the electronic edvice and the screw end buffer (spring or rubber). At the moment there is a bering + bolt. I hope you have them is stock. I hope you understand what I need. Thank you again V. Bedini

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Produkt dotarł w odpowiednim czasie i w dobrym (prosto) porządku i działa zgodnie z opisem. Dodatkowym atutem jest zastąpienie sprzęgu wyposażonego w Machifit 5mm x 8mm Aluminum Elastyczne Pająki Sprzężenie, co pomoże zmniejszyć hałas przenoszony & wibracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Produkt się zepsuł, stał się krzywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Dziękuję. Mniej czasu niż oczekiwano, urządzenie w dobrym stanie pomimo ciekawych opakowań, ale wydaje się skuteczne. Dlatego jestem spokojny polecać na swojej stronie! Wpływ węgla jest mniejszy, ale zagwarantujmy, że się uda. Jeszcze raz gratuluję. Nie udało mi się, ale powinno wystarczyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wydaje się OK Jeszcze nie użyłem go na maszynie roboczej, ale przetestowałem jego ruch i wydaje się wystarczająco sztywny do pracy, do której chcę go mieć Wystarczy pamiętać, że cała długość podróży nie jest możliwa, ponieważ powóz uderza obrożę z każdym końcem- ale w tej cenie nie powinienem narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Próbuję znaleźć jego cechy, ale nie mogę ich znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 424
    • Ft17 609
    • Ft15 722
    • Ft37 737
    • Ft18 867
    • Ft13 800
    • Ft53 462
    • Ft41 407
    • Ft67 923
    • Ft31 598
    • Ft34 504
    • Ft16 735
    • Ft15 980
    • Ft3 991
    • Ft24 698
    • Ft9 076
    • Ft9 076
    • Ft5 107