Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Paczka dotarła za dwa i pół tygodnia. Szkatułka przyszła, ale niedużo. Żelazko spawalnicze nienaruszone. Demontaż pokazał, że grzejnik jest w całości, konstrukcja jest w stylu Hakko, ceramika z przewodami drukarskimi wewnątrz. Jako całość, jakość za taką cenę jest całkiem akceptowalna. Uchwyt gniazda nie jest skomplikowany z uchwytem lutownicy. Kąt jest kilka stopni od osi. Некритично, być może ktoś będzie bardziej komfortowy do lutowania:). Ustawienie temperatury poniżej 180 stopni nie jest ustawione, chociaż podano: 100 stopni. Przy 260 stopniach cienka lutownica topnieje. Nie sprawdziłem maksymalnej temperatury ogrzewania, przepraszam grzejnik. W rezultacie lutowanie do pracy bez reakcji jest całkiem odpowiednie. Zobaczymy, jak długo to będzie działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Świetny produkt do szybkiej pracy i bardzo wysokiej jakości ceny. Nagrzewa się bardzo szybko, szkoda, że nie ma uziemienia. W fazie montażu (to przychodzi wraz z demontażem końcówki), wyjąłem cały obwód lutowania i zmieniłem drut, który zasila go na lepszy, ten, z którym jest sprzedawany ma naprawdę małą część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Dziękuję bardzo sprzedawcy i banggood! Ta lutownica naprawdę wymiata! Może łatwo lutować z wolną podstawką i gąbką w środku, bardzo przystępna w swojej cenie. Jeszcze raz dziękuje. /Niedługo znów zamówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Ładunek jest w dobrym stanie. Kiedy zaczynałem, był wyłączony. Nacisnąłem przycisk skrętu. Rozgrzała się do 350c. - Nie śmierdziało. Jest to lekka i cienka konstrukcja. Wziąłem to jako wtyczkę UE. Nie pobierali opłat celnych, nie dostali żadnych pieniędzy, ja dostałem to w 9 dni, a Chińczycy zrobili to w ciągu 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wszystko jest w porządku, towary zgodnie z opisem, działa dobrze. Szybka wysyłka i pakowanie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo dobry produkt, polecam go. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Zamówienie 4.11.2021 kurier 17.11.2021.Towary w zamówieniu. Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Kawior miły, poręczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo ladne narzedzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Doskonały produkt. dobre opakowanie.najlepszy sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 426
    • Ft9 462
    • Ft4 705
    • Ft4 541
    • Ft18 174
    • Ft4 161
    • Ft8 705
    • Ft7 190
    • Ft30 817
    • Ft50 095
    • Ft7 538
    • Ft16 659
    • Ft32 784
    • Ft9 177
    • Ft45 899
    • Ft29 154
    • Ft4 259
    • Ft21 964