Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(466)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(466)
    • 5 Star(426)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Paczka dotarła za dwa i pół tygodnia. Szkatułka przyszła, ale niedużo. Żelazko spawalnicze nienaruszone. Demontaż pokazał, że grzejnik jest w całości, konstrukcja jest w stylu Hakko, ceramika z przewodami drukarskimi wewnątrz. Jako całość, jakość za taką cenę jest całkiem akceptowalna. Uchwyt gniazda nie jest skomplikowany z uchwytem lutownicy. Kąt jest kilka stopni od osi. Некритично, być może ktoś będzie bardziej komfortowy do lutowania:). Ustawienie temperatury poniżej 180 stopni nie jest ustawione, chociaż podano: 100 stopni. Przy 260 stopniach cienka lutownica topnieje. Nie sprawdziłem maksymalnej temperatury ogrzewania, przepraszam grzejnik. W rezultacie lutowanie do pracy bez reakcji jest całkiem odpowiednie. Zobaczymy, jak długo to będzie działać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    gayet güzel ve hızlı ısınıyor. hızlı kargo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Zamówienie 4.11.2021 kurier 17.11.2021.Towary w zamówieniu. Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Bardzo mi się podoba, temperatura jest regulowana między 180 a 480 stopni. Temp jest postrzegana jako zmiana na pożądaną wartość. zawiera uchwyt i chusteczkę do czyszczenia. Chciałbym, żeby miał też schowek. Jakość plastiku jest średnia, ale mam nadzieję, że nie wpłynie to na pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Końcówka produktu miała wgniecenie. Są ślady dziur w pudełku, końcówka została zgnieciona przez uderzenie tutaj, instrukcja obsługi była pomarszczona i rozdarta. Myślę, że powodem tego nie jest firma wysyłająca. Produkt działa bez zarzutu. Dziękuję firmie i banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Kawior miły, poręczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wszystko jest w porządku, towary zgodnie z opisem, działa dobrze. Szybka wysyłka i pakowanie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Dziękuję bardzo sprzedawcy i banggood! Ta lutownica naprawdę wymiata! Może łatwo lutować z wolną podstawką i gąbką w środku, bardzo przystępna w swojej cenie. Jeszcze raz dziękuje. /Niedługo znów zamówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo ladne narzedzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Doskonały produkt. dobre opakowanie.najlepszy sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.66
    • US$26.67
    • US$23.34
    • US$31.17
    • US$35.79
    • US$119.87
    • US$12.83
    • US$31.46
    • US$13.29
    • US$25.31
    • US$34.09
    • US$36.95
    • US$35.57
    • US$23.44
    • US$18.47
    • US$22.49
    • US$29.88
    • US$70.99