Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(563)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(563)
    • 5 Gwiazda(517)
    • 4 Gwiazda(20)
    • 3 Gwiazda(11)
    • 2 Gwiazda(5)
    • 1 Gwiazda(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Paczka dotarła za dwa i pół tygodnia. Szkatułka przyszła, ale niedużo. Żelazko spawalnicze nienaruszone. Demontaż pokazał, że grzejnik jest w całości, konstrukcja jest w stylu Hakko, ceramika z przewodami drukarskimi wewnątrz. Jako całość, jakość za taką cenę jest całkiem akceptowalna. Uchwyt gniazda nie jest skomplikowany z uchwytem lutownicy. Kąt jest kilka stopni od osi. Некритично, być może ktoś będzie bardziej komfortowy do lutowania:). Ustawienie temperatury poniżej 180 stopni nie jest ustawione, chociaż podano: 100 stopni. Przy 260 stopniach cienka lutownica topnieje. Nie sprawdziłem maksymalnej temperatury ogrzewania, przepraszam grzejnik. W rezultacie lutowanie do pracy bez reakcji jest całkiem odpowiednie. Zobaczymy, jak długo to będzie działać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wszystko jest w porządku, towary zgodnie z opisem, działa dobrze. Szybka wysyłka i pakowanie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Końcówka produktu miała wgniecenie. Są ślady dziur w pudełku, końcówka została zgnieciona przez uderzenie tutaj, instrukcja obsługi była pomarszczona i rozdarta. Myślę, że powodem tego nie jest firma wysyłająca. Produkt działa bez zarzutu. Dziękuję firmie i banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    gayet güzel ve hızlı ısınıyor. hızlı kargo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Kawior miły, poręczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Zamówienie 4.11.2021 kurier 17.11.2021.Towary w zamówieniu. Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2023

    10-15 dni wysyłka jest w pudełku trochę pomarszczona, chociaż urządzenie lutownicze jest solidnym kablem miękkim kompatybilnym z wystarczającą długością po podłączeniu do gniazda automatycznie dochodzi do żądanej temperatury do 480 °C końcówka lutownicza wydaje się nieco grubsza w wrażliwych urządzeniach nie może być na tyle odpowiednie, aby być zastąpione tak daleko ode mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Bardzo mi się podoba, temperatura jest regulowana między 180 a 480 stopni. Temp jest postrzegana jako zmiana na pożądaną wartość. zawiera uchwyt i chusteczkę do czyszczenia. Chciałbym, żeby miał też schowek. Jakość plastiku jest średnia, ale mam nadzieję, że nie wpłynie to na pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo ladne narzedzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2023

    Urządzenie bardzo szybko się nagrzewa i bardzo szybko się ochładza. Ustawienie jest bardzo proste z nice off szybko otworzyć blisko bardziej przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$20.99
    • US$10.99
    • US$59.65
    • US$27.99
    • US$33.99
    • US$38.48
    • US$9.99
    • US$44.99
    • US$8.41
    • US$33.99
    • US$18.47
    • US$69.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$26.39
    • US$41.99
    • US$38.99