Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Multimetr odpowiada opisowi sprzedawcy, ma dobrą precyzję i działa inteligentnie na DC Volt, AC Volt i Ohm. Mruga krzewami, na których należy wstawić końcówki w zależności od rodzaju środka. Ma ładny wyświetlacz i dobrą jasność. Sprzedawany jest w twardym etui, w którym znajdują się końcówki i termoogniwa. Cena jest odpowiednia do wykonania produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Bardzo dobry multimetr, ma dobre precyzyjne i szybkie pomiary, rezystancja, prąd, ciągłość testu. Kupiłem ten multimetr, ale również używać go w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Great product, beautiful display, definitely better than the Aneng 619A model I previously purchased. But as I said, the only problem are the probe pins which are at 90° while they should be straight as they have to be inserted at the front and not on the top of the multimeter, and which, moreover, do not correspond to what is depicted! However fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Świetny multimetr cyfrowy polecam każdemu szybko i bezpiecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    excellent tool arrived fast. highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dziękuję, Banggood i całej drużynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Multimetr nie działa. Dałem 3 x 1,5V AAA, włączony przycisk zasilania, wyświetlać ciemno. Działa tylko w świetle latarki. Jestem rozczarowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobry produkt pomimo stosunkowo wolnego czasu próbkowania, akceptowalnej dokładności, a w cenie 5 razy mniej niż Fluke. Solidny z gumową powłoką, bardzo kompletny multimetr, dobra innowacja w podłączeniu kabli w zależności od rodzaju pomiaru, bardzo czytelny ekran w pozycji poziomej (bo nie ma stopy, aby umieścić go pionowo)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$27.99
    • US$62.99
    • US$20.99
    • US$129.99
    • US$16.99
    • US$89.99
    • US$24.99
    • US$24.99