Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(604)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(604)
    • 5 Star(562)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Świetny tv box,silny procesor Amlogic S905X3, wszystko działa dobrze, gładko i płynnie, sklep Google Play jest otwarty dla wszystkich apks jak na Android smartphone, świetny dla iptv, Kodi działa niesamowicie z tonami Ładny i bardzo prosty interfejs użytkownika. Ładny wygląd urządzenia z wyraźnym małym wyświetlaczem. ZREALNIJ SIĘ IT! !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Świetny produkt, dużo mocy z silnym procesorem i 4Gb RAM. Ładny projekt urządzenia z ładnym, przejrzystym wyświetlaczem lcd z przodu, dobre otwory na tylnej stronie przeciwko przegrzaniu. Tylko 1 minusy: brak opcji Hdmi cec w opcjach droid do wyświetlania

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    πάντα τελεια ολα .αποστολη ταχύτητα κτλ.το tvbox απο τα καλύτερα εκει εξω στην μεσαία κατηγορία.thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Świetna telewizja, wszystko działa ładnie, gładko i płynnie, miła jakość obrazu, audi jest slso.świetnie. Wspaniały dla iptv przez.kodi lub innych apk, takich jak stb emu i innych...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Świetna skrzynka TV, niesamowity mocny procesor Amlogic, wszystko działa bardzo szybko i płynnie, świetny obraz w 4K, niesamowita jakość dźwięku. ZALECANE IT! !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Wreszcie, mogę gorąco polecić produkt, który faktycznie straci 4k i bez krojenia.To działa szybko i bez cięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Ładne urządzenie, świetny procesor S905X3 64bit, wszystko działa ładnie, sprawnie i płynnie, miły i prosty interfejs, ładna konstrukcja urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Ok funguje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Doskonały pakiet! pudełko jest jak opisano!! Dodam recenzję, gdy ją połączę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Testy są nadal w toku, ale zakładam, że za pieniądze będą ci odpowiadać. Bardzo szybka dostawa ok. 36h od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$62.36
    • US$39.99
    • US$9.07
    • US$61.20
    • US$99.99
    • US$19.79
    • US$90.99
    • US$67.84
    • US$77.37
    • US$30.99
    • US$67.99
    • US$41.99
    • US$98.99
    • US$104.99
    • US$62.99
    • US$45.99
    • US$22.99