Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(489)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(489)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    6 dni do moich drzwi, tylko wow dostarczone przez Dhl, jak na razie dobre, Wifi podłączyło netflixa, nie mam Fancie TV to gówno jako rozdzielczość, ale nie jest w sypialni wysokie oczekiwania, android 9 nie jest uaktualniony, Na jezyku Chrystusa tam ludzie gdybym nie miał myszki byłem tak wściekły i zdesperowany, w końcu udało mi się to z naszym dobrym tłumaczem, I zmieniam język dla tych, którzy nie wiedzą, jak zmienić język weź mysz wybierz swój język, że chcesz i naciśnij klawisz toczenia na myszce i umieścić go przede wszystkim, a on zmieni język. Weź to polecam Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • IcoVIP3
    SK
    24/12/2020

    Zamówiłam 18.12., dostarczyłam 23.12. z magazynu CZ, więc zarządzałam nawet świąteczny ❤ po pierwszym uruchomieniu wydaje się wszystko w porządku. Dziękuję sprzedającemu. Może polecić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo długa dostawa, ale szybka dostawa. Jakość produktu jest doskonała. Ustaw się szybko, działa dobrze. Nie rozgrzewa się.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Otrzymałem 5 dni wcześniej. O paczce jest ok. W środku jest ok. Mam tylko jeden mały problem. Mam minix A2 zdalne sterowanie powietrzem jest najlepszym rozwiązaniem dla każdego pudełka. Prokem teraz, kiedy wtknę odbiornik usb, dźwięk na max H96 jest zamknięty, jak masz wyciszyć dźwięk. Kiedy odłączyłeś odbiornik USB dźwięk odtwarzał normalnie. Jeśli ktoś ma propozycję rozwiązania tej kwestii, proszę o poradę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wybitne pudełko kupuję tego typu Android box przez ostatnie 5 lat i mogę szczerze powiedzieć, ale jest to najlepsze pudełko za mniej 100 dolarów w tym przypadku poniżej 50 dolarów może obsługiwać prędkości ponad 200 Mbps z tym 4G Ram i z theamolics905x3 Albo 2 kopie ogonowe pióra. Świetna aplikacja na imprezę w trzeciej. Wiesz to K.I. Włącz wifi dobrze, ale Ethernet zobaczysz, kiedy będziesz. Od dwóch dni dostaję swój w USA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Ένα μήνα έκανε να φτάσει με μεγάλη στάση 20 μέρες στην Αθήνα. Η συσκευασία είχε μεγάλο χτύπημα που την τρύπησε, ευτυχώς η συσκευή δεν έπαθε κάποια ζημιά. Το box φαίνεται ότι λειτουργεί. μόλις βρω χρόνο θα βάλω την ρομ του ath156 από το myphone.gr γιατί το μενού του δεν παλεύεται. Έχει μπλε μητρική.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobrze dla jego honoru. Działa idealnie na kodi iptv. Potrzebuje innej klawiatury lub myszki, bo jego to strata czasu. Dlatego tu jestem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Kontrola nie odpowiada poprawnie Interfejs może być lepszy. Za uczciwe pieniądze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    + 4gb ram, armlogic s905x3 robi swoje, Wifi antena satysfakcjonująca, przybył do Grecji w 10 dni! - Zdecydowanie powietrze mysz, nie ufaj kontrolerowi h96max. Uruchomienie nie jest łatwe w użyciu, lepiej wypróbuj aplikację z playstore/aptide.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    W porządku, uruchamiam Netflixa, nawet puszczam filmy na stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 886
    • Ft20 977
    • Ft15 134
    • Ft39 508
    • Ft15 134
    • Ft28 758
    • Ft10 136
    • Ft17 129
    • Ft15 731
    • Ft18 162
    • Ft23 423
    • Ft27 244
    • Ft9 533
    • Ft13 632
    • Ft15 134
    • Ft13 284
    • Ft81 737
    • Ft6 324