Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Mały i kompaktowy. Dobra kadra na 1080p filmy HD youtube / netflix. Dużo magazynów. Podłączony do myszki i bezprzewodowego dongle, działa lepiej niż fabryczny pilot. Robi się trochę cieplej, zawsze włącza się losowo. Usunąłem większość aplikacji fabrycznych i rozpocząłem pobieranie z Play Store. Netflix był tylko jeden, który nie był dostępny w Play Store. Ekran domowy jest prosty i ogólny, nic błyskowego. Poleciłbym za odpowiednią cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    To niesamowite pudełko z wersją 11 androida. Biorąc pod uwagę 4gb ram i 64gb wewnętrznej pamięci, jest to wartość dla urządzenia pieniądze. To dotarło do Delhi, Indie w 10 dni, doceniam szybkość w dostawie. Wady na podstawie pierwszego użycia: szybko się nagrzewa. Przekonasz się, że nagrzewa w ciągu 10 minut od użycia. Nie jestem pewien, jak rzetelnie sprawdzi się w codziennym użytkowaniu. Sugestie dla banggood: Jeśli to możliwe, uprzejmie zaktualizować aktualizacje wysyłki na co dzień. Ciężko śledzić ruch po jego wysłaniu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jest to najlepszy wybór dla Android tv box. Świetna jakość dźwięku i rozdzielczość 4k. Jeśli nie jesteś przyzwyczajony do korzystania z pilota, to zajmie chwilę, aby się z niego skorzystać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dotarłem przed przewidywanym czasem, opakowanie trochę wgniecione, ale produkty bez problemu, już spowodowałem i działa doskonale, to jest zgodne z opisem produktu, doskonały, pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Rewelacyjna jakość, Dostarczone w Indiach Zachodniego Bengalu w ciągu 10 dni

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Otrzymałem zbyt szybko, bardzo dobra maszyna, łatwa w obsłudze, szybka instalacja, 4gb RAM, 64gb ROM jest najlepszym rozwiązaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Paczka otrzymana 15 dni po zakupie. Miłe i przyjemne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Bardzo dobry tv box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobrze, użyj w pełni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 980
    • Ft34 079
    • Ft25 367
    • Ft19 308
    • Ft28 194
    • Ft22 344
    • Ft24 259
    • Ft15 079
    • Ft12 872
    • Ft18 685
    • Ft18 030
    • Ft16 279
    • Ft17 374
    • Ft16 521
    • Ft21 685
    • Ft20 446
    • Ft163 902
    • Ft13 112