Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(274)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(274)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Mały i kompaktowy. Dobra kadra na 1080p filmy HD youtube / netflix. Dużo magazynów. Podłączony do myszki i bezprzewodowego dongle, działa lepiej niż fabryczny pilot. Robi się trochę cieplej, zawsze włącza się losowo. Usunąłem większość aplikacji fabrycznych i rozpocząłem pobieranie z Play Store. Netflix był tylko jeden, który nie był dostępny w Play Store. Ekran domowy jest prosty i ogólny, nic błyskowego. Poleciłbym za odpowiednią cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    To niesamowite pudełko z wersją 11 androida. Biorąc pod uwagę 4gb ram i 64gb wewnętrznej pamięci, jest to wartość dla urządzenia pieniądze. To dotarło do Delhi, Indie w 10 dni, doceniam szybkość w dostawie. Wady na podstawie pierwszego użycia: szybko się nagrzewa. Przekonasz się, że nagrzewa w ciągu 10 minut od użycia. Nie jestem pewien, jak rzetelnie sprawdzi się w codziennym użytkowaniu. Sugestie dla banggood: Jeśli to możliwe, uprzejmie zaktualizować aktualizacje wysyłki na co dzień. Ciężko śledzić ruch po jego wysłaniu.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jest to najlepszy wybór dla Android tv box. Świetna jakość dźwięku i rozdzielczość 4k. Jeśli nie jesteś przyzwyczajony do korzystania z pilota, to zajmie chwilę, aby się z niego skorzystać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dotarłem przed przewidywanym czasem, opakowanie trochę wgniecione, ale produkty bez problemu, już spowodowałem i działa doskonale, to jest zgodne z opisem produktu, doskonały, pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Rewelacyjna jakość, Dostarczone w Indiach Zachodniego Bengalu w ciągu 10 dni

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Quality of picture in 4K unbelievable excellent ly clear. A must to buy product. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Otrzymałem zbyt szybko, bardzo dobra maszyna, łatwa w obsłudze, szybka instalacja, 4gb RAM, 64gb ROM jest najlepszym rozwiązaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobrze, użyj w pełni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Super produkt, działa bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję! Bardzo miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$51.99
    • US$27.99
    • US$67.99
    • US$74.99
    • US$138.59
    • US$77.37
    • US$49.65
    • US$98.99
    • US$40.41
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$45.59
    • US$38.10
    • US$42.72
    • US$49.99
    • US$30.99
    • US$429.00