Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(203)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Bardzo małe urządzenie, wifi i sieć przewodowa, bardzo łatwa konfiguracja, obsługuje język grecki, zasilany przez pilota i kabel HDMI, przyszedł bardzo szybko i na ogół jest wart jego pieniędzy. Obsługuje wiele aplikacji Playstore, ma port USB i gniazdo ekranu SD do przechowywania danych i taśm. To idealna aktualizacja dla prostego telewizora, który sprawia, że jest więcej niż inteligentny!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Szybka dostawa! produkt, obecnie w testowaniu! Później podam ci więcej informacji. Ale cena - wartość oparta na dobrym wyborze i tak!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Fast shipping and delivery of the product. Very small but really good Android 11.0 box. Good wifi and wired network connectivity, very easy setup (i like the screen detail setup), it supports Greek and many other languages, and it comes with remote control, hdmi cable and small manual. It has nice picture and testing with streaming applications proved that it has a good video flaw with no freezing. So this device at this price seems to be a very good upgrade for a simple TV that can transform it to a smart TV with gaming and browsing capabilities!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo dobry box, już z Androidem 11.0. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Kupiłem kilka razy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonale... zgodnie z opisem przybył 3 dni przed terminem, teraz nadszedł czas, aby przetestować jego działanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Cihaz güzel test edildi gayret stabil çalışıyor, hızlı teslimat teşekkür ederim Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Bardzo ładny produkt, właśnie otrzymałem to pakowanie było dobre i czas dostawy od daty zamówienia jest dobry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jego wydajność jako krótki test jest dość dobra, nie zatrzymuje się w filmach. Wydajność skanera jest dobra w odtwarzaniu filmów. Minus, jeśli pilot był bluetooth, to musiał być skierowany na niego, bo to był podczerwień. Dostawa trwała około 15 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Po kilku tygodniach Android nie działa już Zobacz zdjęcie, a co z gwarancją? Jak rozwiązać ten problem, mogę dostać inny lub pieniądze z powrotem, czy powinienem je mieć Jeśli ci to wyślę i ile to kosztuje, a nie mam adresu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Bazując na parametrach, spodziewałem się czegoś więcej. To idzie.Ale nie jest bezproblemowe rozwiązanie kursora jest trochę kłopotliwe dla logowania ..Mysz jest zła rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$67.99
    • US$57.99
    • US$39.99
    • US$60.99
    • US$97.99
    • US$50.99
    • US$36.79
    • US$46.99
    • US$28.99