Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Bardzo małe urządzenie, wifi i sieć przewodowa, bardzo łatwa konfiguracja, obsługuje język grecki, zasilany przez pilota i kabel HDMI, przyszedł bardzo szybko i na ogół jest wart jego pieniędzy. Obsługuje wiele aplikacji Playstore, ma port USB i gniazdo ekranu SD do przechowywania danych i taśm. To idealna aktualizacja dla prostego telewizora, który sprawia, że jest więcej niż inteligentny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonale... zgodnie z opisem przybył 3 dni przed terminem, teraz nadszedł czas, aby przetestować jego działanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo dobry box, już z Androidem 11.0. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Kupiłem kilka razy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jego wydajność jako krótki test jest dość dobra, nie zatrzymuje się w filmach. Wydajność skanera jest dobra w odtwarzaniu filmów. Minus, jeśli pilot był bluetooth, to musiał być skierowany na niego, bo to był podczerwień. Dostawa trwała około 15 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Bardzo ładny produkt, właśnie otrzymałem to pakowanie było dobre i czas dostawy od daty zamówienia jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Urządzenie zostało zainstalowane, działa i działa dobrze i jest warte swojej ceny. Otrzymałem towar w dobrym stanie w ciągu 10 dni, czyli krótki okres dostawy przed planowanym terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Jest łatwy w instalacji i jestem z niego bardzo zadowolony. Bardzo polecany produkt. Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Awesome product.. Thanks to Banggood..but dilivery so delayed 😅

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Działa dobrze i bardzo dobra cena

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$45.99
    • US$82.99
    • US$79.34
    • US$71.99
    • US$51.99
    • US$99.99
    • US$23.99
    • US$79.99
    • US$43.88