Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(275)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(275)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Produkty są bardzo ładne i małe, łatwe do przenoszenia. Ocenić produkt za pieniądze. Jestem rozczarowany tylko dlatego, że jestem zamówiony w dniu 18 lipca 2021 r., że czas wysyłki przed 27 lipca 2021 r. 11 września 2021 r. otrzymałem ten produkt z 464 gb do 4–32 gb lub również wtyczka z UE do USA. Więc sugeruję zamówić tylko te rzeczy, które są pokazane. W magazynie za 24 godziny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    szuper csak még meg kell szoknom az új felületét a play áruházban! A lényeg hogy van Magyar nyelv! Az APKPure áruházból minden más letölthető ami a play áruházból nem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    To doskonały produkt za te pieniądze, dopóki nie dostanę mi patyka i nie zajęło mi tygodnia, żeby go zdobyć. Mój telewizor nie obsługuje 4k, ale miło jest oglądać go na 1440p.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 11 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Telewizor przyjechał w około 10 dni z magazynu CZ w wysokiej jakości opakowaniu. Byłem zaskoczony jego rozmiarem, który jest tylko nieco większy niż X96 mini. Kupiłem go do oglądania telewizji przez internet, przez aplikację TV Watch.Jest zainstalowany Android 10, ale środowisko Jest podobny do Android TV. Byłem tym bardziej zaskoczony, że aplikacja TV Watch jest sparowana jak Android TV. W sklepie podczas wyszukiwania można znaleźć aplikacje śledzące IPTV, ale może iPrima lub CT1 nie. Tutaj musisz użyć oryginalnego sterownika, klasyczna mysz nie wpuści Cię do menu sklepu Play. To samo dotyczy ustawień okienek w środowiskach TV Watch. Obraz i dźwięk są dobre. Jeśli nie potrzebujesz wyjścia optycznego do podłączenia wzmacniacza jest to dobra opcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Działa. Jeśli chcesz użyć tego dla Netflixa, wersja w Google Play nie jest kompatibe, użyj preinstalowanej. Do początkowego ustawienia użyć klawiatury, jest o wiele wygodniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Zamówienie 21/3/201, i odbiór po 20 dniach, produkt wysłać zapis i sequar przez Bangood.com.Dzięki Bangkok.com.Ale remot jest powolny...dzieki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetny produkt w tym zakresie. Dzięki, Banggod

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wysłano go szybko. Nie miałem okazji spróbować. Uczciwa cena.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Skrzynka telewizyjna jest dokładnie taka jak w opisie. To jest 4/64. Oglądałem YouTube na 1080, zainstalowałem kilka aplikacji i wszystko działa dobrze. Paczka została dostarczona w ciągu 8 dni. Obsługa klienta była miła i uprzejma w odpowiedzi na moje pytania. Harganya murah rozdziela Toko Onlen Indo Cuyy. Jeśli rozważasz pudełko telewizyjne, kup tę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 012
    • Ft13 049
    • Ft27 965
    • Ft15 848
    • Ft12 215
    • Ft12 347
    • Ft24 333
    • Ft17 294
    • Ft15 615
    • Ft15 253
    • Ft11 621
    • Ft30 818
    • Ft15 848
    • Ft22 880
    • Ft19 612
    • Ft18 820
    • Ft22 641
    • Ft4 718