Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(290)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(290)
    • 5 Star(259)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Produkty są bardzo ładne i małe, łatwe do przenoszenia. Ocenić produkt za pieniądze. Jestem rozczarowany tylko dlatego, że jestem zamówiony w dniu 18 lipca 2021 r., że czas wysyłki przed 27 lipca 2021 r. 11 września 2021 r. otrzymałem ten produkt z 464 gb do 4–32 gb lub również wtyczka z UE do USA. Więc sugeruję zamówić tylko te rzeczy, które są pokazane. W magazynie za 24 godziny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    szuper csak még meg kell szoknom az új felületét a play áruházban! A lényeg hogy van Magyar nyelv! Az APKPure áruházból minden más letölthető ami a play áruházból nem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    To doskonały produkt za te pieniądze, dopóki nie dostanę mi patyka i nie zajęło mi tygodnia, żeby go zdobyć. Mój telewizor nie obsługuje 4k, ale miło jest oglądać go na 1440p.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w ciągu 11 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Działa. Jeśli chcesz użyć tego dla Netflixa, wersja w Google Play nie jest kompatibe, użyj preinstalowanej. Do początkowego ustawienia użyć klawiatury, jest o wiele wygodniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Zamówienie 21/3/201, i odbiór po 20 dniach, produkt wysłać zapis i sequar przez Bangood.com.Dzięki Bangkok.com.Ale remot jest powolny...dzieki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetny produkt w tym zakresie. Dzięki, Banggod

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Skrzynka telewizyjna jest dokładnie taka jak w opisie. To jest 4/64. Oglądałem YouTube na 1080, zainstalowałem kilka aplikacji i wszystko działa dobrze. Paczka została dostarczona w ciągu 8 dni. Obsługa klienta była miła i uprzejma w odpowiedzi na moje pytania. Harganya murah rozdziela Toko Onlen Indo Cuyy. Jeśli rozważasz pudełko telewizyjne, kup tę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Cześć Ludzie, Ten android box jest dobrej jakości produkt cena jest niskobudżetowy przyjazny mają. Polecam to android box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dopasowanie Przybył w krótkiej kopercie... dziękuję. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$47.99
    • US$58.99
    • US$104.99
    • US$71.99
    • US$26.99
    • US$37.99
    • US$109.99
    • US$45.99
    • US$270.26