Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(212)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(212)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Prędkość wysyłki Przerosło moje oczekiwania Dość płynny i Miracast łączy się w mniej niż 2 sekundy Przybył w mniej niż 15 dni do Sinaloa Mexico Wszystko prawie idealne, jedyne, czego brakuje im trochę więcej ochrony w opakowaniu, ponieważ to tylko przyniósł worek pokrywający go bez papieru bąbelkami lub saszetkami z powietrzem, bez ochrony. Ale poza tym doskonały produkt polecam go szeroko i do bangood również jak zawsze najlepszy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dotarł na czas. Mały, ale cudowny tv box android. Gra we wszystkie aplikacje, których chcę użyć. Netfix, marketing, YouTube itp. Pilot jest trochę niewygodny i nieoperacyjny. Ale urządzenie ma możliwość podłączenia do innego lepszego pilota. Za niewielką cenę rozwiązałem swój problem. Aby zrobić prosty, inteligentny telewizor. - Jest na czas. Mały, ale cudowny tv box android. Gra jak wszystkie inne rzeczy, których chcę użyć. Netfix, rzeczywistość, YouTube Druga kontrola jest trochę niewygodne i nieekonomiczne. Problemem jest jednak przejście do następnego poziomu kontroli. Obawiam się, że zrobię inteligentny telewizor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Po imieniu, można powiedzieć, że będzie to wymiarowo coś większego, ale zaskakująco jest to mini wymiar 10 cm, Póki co testowany tylko do czasu pokaże, jak to będzie działać, ale w IPTV i Skylink bez żadnych problemów jest również preinstalowany netflix i bezpośrednie wideo, więc na razie oceniam pozytywnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przybył w 1 tygodniu z Czech. Dobry pakiet. Łatwy w instalacji. Pre zainstalowanych aplikacji.Netflix działa. Stremio działa, ale jest zablokowany wiele razy mam 5g wifi dobrą szybkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Najwyraźniej wszystko jest w porządku. Dobry dość szybki spadek. I jak to już jest normalne, zespół Banggood jest doskonały. Jeszcze raz dziękuję. Dałoby więcej niż 5 gwiazdek, jeśli to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Dziękuję, to bardzo przydatny produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobry zakup dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Po włączeniu po raz pierwszy aplikacja Netflix nie została uruchomiona i pojawiła się komunikat o błędzie. Więc musiałem zresetować urządzenie. Po zresetowaniu mogłem się zalogować na Netflix, więc teraz mogę go użyć. Aktualizacja aplikacji nie była jednak kompatybilna z urządzeniem. Ta sama wiadomość - aplikacja niekompatybilna z urządzeniem pojawiła się podczas instalacji aplikacji Google Chrom w stanie Firefox zainstalowanego jako domyślna. Więc w sumie urządzenie działa jednak istnieją pewne ograniczenia oprogramowania (nie można instalować ani używać Chtome brwoser :- ( lub uaktualniać do Netflixa)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Dobry boks, działa stabilnie jako odbiornik telewizyjny. 4K działa dobrze. Trochę wyższa temperatura pracy niż inne, ale działa bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Przybył na Węgry szybko, cztery dni!Niebieski ekran jest bezużyteczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 580
    • Ft12 561
    • Ft15 885
    • Ft32 630
    • Ft28 791
    • Ft16 122
    • Ft22 536
    • Ft15 034
    • Ft17 593
    • Ft15 034
    • Ft22 392
    • Ft28 449
    • Ft23 032
    • Ft17 593
    • Ft24 856
    • Ft18 473
    • Ft13 754
    • Ft18 025